КОЛЬО МИЛЕВ: ГЛАСУВАХ В УПРАВЛЕНИЕТО ДА ИМА ПРОТИВОВЕС, ЗА ДА БЪДАТ РЕШЕНИЯТА В ПОЛЗА НА ХОРАТА
ноември 3, 2019 1376 Прегледи

КОЛЬО МИЛЕВ: ГЛАСУВАХ В УПРАВЛЕНИЕТО ДА ИМА ПРОТИВОВЕС, ЗА ДА БЪДАТ РЕШЕНИЯТА В ПОЛЗА НА ХОРАТА

„Гласувах в Сливен да се живее по – добре, а затова е нужна промяна. Дадох своя глас в управлението на общината през следващите 4 години да има противовес и гражданско участие, да има кой да противостои срещу модела, при който решенията за Сливен се налагат безпроблемно от една партия. Само когато хората се почувстват „овластени“, а не изолирани от управлението, общината може да е такава, каквато я искаме всички: по – развита и подредена, средата за бизнес – по–благоприятна, а общинските услуги – по мярка на хората“, каза кандидатът за кмет Кольо Милев. Той днес упражни правото си на глас в ПГИ „Проф. д-р Димитър Табаков“ в ж.к. „Сини камъни“.

Милев призова всички сливналии да излязат и да гласуват, защото за разлика от изборите за Народно събрание, които могат да са и предсрочни, местните избори са веднъж на 4 години.

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: ГЛАСУВАХ ДА ПРОДЪЛЖИ ПОЛОЖИТЕЛНАТА ПРОМЯНА В СЛИВЕН
Следваща ШОФЬОР НА ГОЛФ БЛЪСНА ЖЕНА, УДАРИ БМВ, ИЗБЯГА И СЕ ОБЪРНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН МОЖЕ ДА ПОЕМЕ РАЖДАНИЯТА НА ЯМБОЛ

Сливен може да поеме ражданията на Ямбол, при евентуално затваряне на родилното отделение в Ямболската болница. Това обяви пред журналисти д-р Васислав Петров, изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“.

Новини Сливен

ПОДПАЛВАЧЪТ БАЙ СТАНЧО, КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ВЗРИВИ КЪЩА С ЧЕТИРИЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО, ЗАСТАВА ПРЕД ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Станчо К. Той е обвинен за това, че на 02.08.2019 г. в гр. Сливен, запалил първи етаж от двуетажна масивна жилищна сграда, находяща

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОТ ППМГ СТАНАХА ПОСЛАНИЦИ НА ДОБРОТО

Учениците от X „а“ клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ – гр. Сливен, Георги Веселинов Иванов, Иван Петков Александров и Мая Живкова Тачева са номинирани за посланици на доброто в инициативата на Държавната агенция за закрила