КОЛЬО МИЛЕВ: В СЛИВЕН ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО – ДОБРЕ. СТИГА ДА ГО ПОИСКАМЕ

КОЛЬО МИЛЕВ: В СЛИВЕН ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО – ДОБРЕ. СТИГА ДА ГО ПОИСКАМЕ

В Сливен може да се живее по – добре. Стига да го поискаме. По-добрият живот и по-доброто управление имат различни измерители, но със сигурност не се изразяват в едно ремонтирано кръстовище, няколко проекта и разпределяне на публичния ресурс.

Управлението за по-добър живот минава през „овластяването“ на хората. Затова на Сливен му трябва кмет, който може да говори с всички граждани, без да дели проблемите на малки и големи. Кмет, който няма да се затвори в кабинета си.

Само тогава общината ще е по – подредена, средата за бизнес по – предвидима, а общинските услуги – „по мярката на хората“.

Затова в неделя разчитам на всички, които не виждат своя избор в лицата на ГЕРБ в Сливен. Не само в кандидата за кмет, а и всички други, които ръководиха зад гърба му, возят ги в джипа и „респектират“ с властта си.

На всички, които си задават същите въпроси, които и аз зададох на Стефан Радев и ръководството на ГЕРБ, но не получих отговор.

На всички, за които в управлението на общината трябва да има противовес, а не послушен кмет и спокойствие в овладян Общински съвет.

В миналия мандат вече видяхме какво се случи, когато гражданите нямат думата  – двойно увеличение на данъци, заем от 28 милиона лева, орязани средства за социални дейности, спорт, култура, синя зона с безумен обхват и организация.

Гласувайте в неделя, защото само свободният глас променя Сливен за по-добро. Защото властови, финансов и административен ресурс се обръща само със свободни гласове и обединение.  С бюлетина 56.

Предишна ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!
Следваща Д-Р МИТКО БАЕВ ПОДКРЕПЯ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УТРЕ ЗАПОЧВА СЪСТЕЗАНИЕ ПО БОРБА В ЗАЛАТА НА СТАНКА ЗЛАТЕВА

  На 13 януари в залата по борба „Станка Златева“ ще се проведе приятелска среща между отбори от Сливен, Бургас, Стара Загора и Велико Търново. Надпреварата ще бъде за деца

Новини Сливен

РЪКОВОДИТЕЛЯТ НА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ В БЪЛГАРИЯ ОГНЯН ЗЛАТЕВ И КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАГРАДИХА ИЗЯВЕНИ ДЕЦА

Ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев и кметът Стефан Радев наградиха изявени деца. Те са от НУ„Васил Левски“ и детска градина „Божур“ и са се отличили

Новини Сливен

ЗА ПО-МАЛКО ОТ ЧАС КРИМИНАЛИСТИ НА РУ – СЛИВЕН ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ

В 1 часа тази нощ е получен сигнал за нападнати и заплашени с нож две 19-годишни момчета. Пред органите на реда те са обяснили, че около 23,20 часа на 18