КОЛЬО МИЛЕВ: В СЛИВЕН ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО – ДОБРЕ. СТИГА ДА ГО ПОИСКАМЕ
01.11.2019 1033 Прегледи

КОЛЬО МИЛЕВ: В СЛИВЕН ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО – ДОБРЕ. СТИГА ДА ГО ПОИСКАМЕ

В Сливен може да се живее по – добре. Стига да го поискаме. По-добрият живот и по-доброто управление имат различни измерители, но със сигурност не се изразяват в едно ремонтирано кръстовище, няколко проекта и разпределяне на публичния ресурс.

Управлението за по-добър живот минава през „овластяването“ на хората. Затова на Сливен му трябва кмет, който може да говори с всички граждани, без да дели проблемите на малки и големи. Кмет, който няма да се затвори в кабинета си.

Само тогава общината ще е по – подредена, средата за бизнес по – предвидима, а общинските услуги – „по мярката на хората“.

Затова в неделя разчитам на всички, които не виждат своя избор в лицата на ГЕРБ в Сливен. Не само в кандидата за кмет, а и всички други, които ръководиха зад гърба му, возят ги в джипа и „респектират“ с властта си.

На всички, които си задават същите въпроси, които и аз зададох на Стефан Радев и ръководството на ГЕРБ, но не получих отговор.

На всички, за които в управлението на общината трябва да има противовес, а не послушен кмет и спокойствие в овладян Общински съвет.

В миналия мандат вече видяхме какво се случи, когато гражданите нямат думата  – двойно увеличение на данъци, заем от 28 милиона лева, орязани средства за социални дейности, спорт, култура, синя зона с безумен обхват и организация.

Гласувайте в неделя, защото само свободният глас променя Сливен за по-добро. Защото властови, финансов и административен ресурс се обръща само със свободни гласове и обединение.  С бюлетина 56.

Предишна ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!
Следваща Д-Р МИТКО БАЕВ ПОДКРЕПЯ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕКИП НА ВОЕННА БОЛНИЦА ИЗВЪРШВА ПРЕГЛЕДИ И ВЗЕМА ПРОБИ НА „КАЧУЛКА”

Прегледи на болните потребители и вземане на проби за изследвания се извършват днес в Дома за възрастни въже и жени с умствена изостаналост „Качулка“, съобщиха от Областния кризисен щаб. Дейността

Новини Сливен

НА СЦЕНАТА НА СЛИВЕНСКИЯ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА ПОСТАНОВКАТА „ХИЛЯДА И ВТОРИЯТ“

Пиесата на Борис Априлов „Хиляда и вторият“ ще има премиера на 27 февруари на сцената на Сливенския драматичен театър „Стефан Киров“, съобщиха от културния институт. Преди няколко десетилетия тя е

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ НОИ – СЛИВЕН

Във връзка с измененията в Наредбата  за паричните обезщетения  и помощи (НПОПДОО) в сила от 01.07.2018 г. и промяната на образците за представяне на данни, се променят и структурите и