КОЛЬО МИЛЕВ: В СЛИВЕН ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО – ДОБРЕ. СТИГА ДА ГО ПОИСКАМЕ

КОЛЬО МИЛЕВ: В СЛИВЕН ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО – ДОБРЕ. СТИГА ДА ГО ПОИСКАМЕ

В Сливен може да се живее по – добре. Стига да го поискаме. По-добрият живот и по-доброто управление имат различни измерители, но със сигурност не се изразяват в едно ремонтирано кръстовище, няколко проекта и разпределяне на публичния ресурс.

Управлението за по-добър живот минава през „овластяването“ на хората. Затова на Сливен му трябва кмет, който може да говори с всички граждани, без да дели проблемите на малки и големи. Кмет, който няма да се затвори в кабинета си.

Само тогава общината ще е по – подредена, средата за бизнес по – предвидима, а общинските услуги – „по мярката на хората“.

Затова в неделя разчитам на всички, които не виждат своя избор в лицата на ГЕРБ в Сливен. Не само в кандидата за кмет, а и всички други, които ръководиха зад гърба му, возят ги в джипа и „респектират“ с властта си.

На всички, които си задават същите въпроси, които и аз зададох на Стефан Радев и ръководството на ГЕРБ, но не получих отговор.

На всички, за които в управлението на общината трябва да има противовес, а не послушен кмет и спокойствие в овладян Общински съвет.

В миналия мандат вече видяхме какво се случи, когато гражданите нямат думата  – двойно увеличение на данъци, заем от 28 милиона лева, орязани средства за социални дейности, спорт, култура, синя зона с безумен обхват и организация.

Гласувайте в неделя, защото само свободният глас променя Сливен за по-добро. Защото властови, финансов и административен ресурс се обръща само със свободни гласове и обединение.  С бюлетина 56.

Предишна ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!
Следваща Д-Р МИТКО БАЕВ ПОДКРЕПЯ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ НАЧАЛОТО НА АПРИЛ ЗАПОЧВА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ НА КАНДИДАТ-СТИПЕНДИАНТИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

От 01.04.2018 г. до 01.05.2018 г. ще се приемат документи на кандидати за месечна стипендия  и  еднократно финансово подпомагане по „Наредбата за условията и реда за отпускане на стипендии и

Новини Сливен

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВТОРОТО КЛАСИРАНЕ ЗА ПРИЕМ В 1 КЛАС ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ НА 18 ЮНИ

„Резултатите от второто класиране за прием в 1 клас ще бъдат обявени на 18 юни. 171 са обявените свободни места в училищата в град Сливен и 135 свободни места в

Новини Сливен

ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ ЗА СПАЗВАНЕ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДОМАШНИ КУЧЕТА

Във връзка с постъпило до община Сливен разпореждане на Окръжна прокуратура Сливен с вх. № 477/18 от 05.02.2018 г. общинска администрация Сливен започва извършването на проверки за спазване изискванията за