КОЛИТЕ СА СМАЧКАНИ, НО ХОРАТА СЕ ОТЪРВАЛИ
22.11.2019 3069 Прегледи

КОЛИТЕ СА СМАЧКАНИ, НО ХОРАТА СЕ ОТЪРВАЛИ

Двете коли, участвали в снощната катастрофа на разклона за нашето село са наистина смачкани, но за радост хората в тях се отървали без сериозни травми. Това съобщи пред Sliveninfo Димитър Петков, кмет на сливенското село Глушник.

Sliveninfo първи съобщи за пътния инцидент, при който се сблъскаха „Голф“ и „Сеат“. „Голф“-ът бил управляван от млад мъж от село Глушник, който бил в колата заедно със своя баща. Той направил ляв завой от главния път към Глушник. Лекия автомобил „Сеат“ е управляван от мъж от село Трапоклово, който се движел в посока Сливен.

Предишна АРЕСТ ЗА ДОМАШЕН НАСИЛНИК, НАРУШИЛ СЪДЕБНА ЗАПОВЕД
Следваща БИБЛИОТЕКА "ЗОРА" И ИЗДАТЕЛСТВО "СИЕЛА" ПРЕДСТАВЯТ НОВАТА КНИГА НА РАДКО ПЕНЕВ - "СТРУНИ" НА 26 НОЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНК ТЕСТ КАТО РУТИННО ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА ХЕПАТИТ ИЛИ РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА? ВЪЗМОЖНО Е В „ЛИНА“

ДНК изследванията са бъдещето на лабораторната диагностика. А причината да навлизат все повече е, че използват усъвършенстван метод. Негово предимство е по-голямата точност и преодоляването на редица фактори, които при

Новини Сливен

КРАСИМИР КРЪСТЕВ ПРИЕМА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СВОЯ РОЖДЕН ДЕН

Сливенският общински съветник Красимир Кръстев днес приема поздравления за своя рожден ден. Първи му се обадиха най-близките. Красимир Кръстев доказа, че има живот и след 32-те години работа в БФС.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Мъж пийнал прилично с приятели. Те го „донесли“ до вратата на дома му. На сутринта се събужда в семейното легло, съблечен и завит. Става, влиза в кухнята и намира на