КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО ЗА ДЕЦАТА НА СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО ЗА ДЕЦАТА НА СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

Неповторимо Коледно тържество за децата на служители в Община Нова Загора на 20 декември беше поводът Дядо Коледа да посети за втори път Нова Загора. В поставената от него пощенска кутия пред празничната елха на площада, той открил писмо от общинското ръководство, с което те отправят към него специалното си желание да зарадват най-послушните деца и го канят отново в града ни. Сред нетърпеливите да го зърнат и да се срещнат с него, беше и самата г-жа Галя Захариева – кметът на Община Нова Загора.

Преди неговото пристигане тя пожела на щастливите специални гости – присъстващите на тържеството деца, да се забавляват и да получат най-желаните подаръци.
Веселата водеща Динка, отдавнашен приятел на малчуганите, бързо ги извика при себе си и заедно започнаха да танцуват, пеят и да се забавляват.

Към тях се присъединиха и момичетата и момчетата от Детска театрална филмова формация към НЧ „Диньо П. Сивков – 1870“ „Тракия вижън“ с ръководител Ивета Митева, а когато малките гости се поизмориха, те им изиграха приказка. Появи се някаква хитра Лисана, която се опита да открадне чувала на Дядо Коледа, но се оказа, че и тя иска да получи подарък, точно както и всички деца.

Джуджетата бяха предали съобщение на Дядо Коледа за поканата на общинското ръководство, затова когато децата го извикаха, той се появи бързо.

Всяко дете получи своя подарък лично от него, а най-смелите му казаха стихотворение. Имаше лакомства за всички, дори и за Добрия старец.

А от празненството и големи и малки отнесоха подаръци, незабравими спомени и усмивки.

 

Предишна ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ВИ ЖЕЛАЕ ЩАСТЛИВИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Следваща ПО ПРОЕКТ НА ОБЩИНАТА ПРЕДСТОИ ОБНОВЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВА В ЗАЛА „СЛИВЕН“, ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГАЛЕРИЯ И РЕГИОНАЛНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СЛИВЕН ЩЕ ИМА ТУРНИР ПО ММА

Първи турнир по ММА в Сливен. Над 30 участници ще се включат в състезанието, което ще се проведе на 1 април в зала „Васил Левски“, научи Sliveninfo. Поне 10 от

Новини Сливен

АКТИВИСТИ НА БСП ЗАСАДИХА ДРЪВЧЕТА В ПАРК „ЮНАК“

По случай светлия празник Цветница, Младежкото Обединение на БСП – град Сливен, съвместно с общинските съветници, засадиха дръвчета в градакият парк “Юнак”. Засаждането на дървета е един от най-лесните начини

Новини Сливен

ТОДОР ДИЗЕЛА ОСТАВА В АРЕСТА ЗА ПОСТОЯННО

 По искане на Окръжна прокуратура – Сливен бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Тодор Й. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 39-годишен мъж. Престъплението