КОЛЕДНО – НОВОГОДИШНО ПОСЛАНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ – КОСТА КАРАНАШЕВ
24.12.2021 707 Прегледи

КОЛЕДНО – НОВОГОДИШНО ПОСЛАНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ – КОСТА КАРАНАШЕВ

Уважаеми съграждани,

Отброяваме последните дни на 2021 година, която беше трудна за много хора. Тя отново ще бъде запомнена с пандемията, но и с посланията за единение и разбирателство, които никога не са били толкова актуални, както сега. Смея да твърдя, че календарът от събитията, който Община Котел планира за тази година, е изпълнен успешно. Реализирахме предвидените инфраструктурни проекти, проведохме много спортни и културни мероприятия, както и най-важното ни събитие за годината – честването на 200-годишнината от рождението на Георги Раковски.

През тази година, се срещах с много хора и изслушвах техните проблеми и тревоги. С моя екип положихме усилия да помогнем в разрешаването на тези проблеми и се постарахме  максимално да изпълним задачите и целите, които си бяхме поставили, знаейки че пътят към реализирането им е дълъг и труден.

Ето защо бих искал да пожелая на всички вас 2022-ра година да бъде година на надежда, светлина,  спокойствие и благоденствие. Нека тя ни позволи, да открием красотата в малките неща, да гледаме в бъдещето с увереност и с желанието да извлечем най-доброто от нас, и да покажем  на близките си, че това е възможно.

Дните около Рождество Христово са едни от най-вълнуващите през годината. Улиците и къщите, осветени с ярки светлини, и грейналата Коледна елха създават усещане за уют и доброта. Затова в навечерието на предстоящите светли празници нека погледнем назад с благодарност за това, което имаме и да отпразнуваме настъпващата година с оптимизъм и ентусиазъм.

Пожелавам на всички щастлива Коледа и увереност в по-доброто бъдеще на общината ни! Вярвам, че единни, задружни и целеустремени ще успеем да преодолеем трудностите, за да можем през следващата година да погледнем позитивно на това, което ни очаква.

Весела Коледа и благодатна Нова година за вас и вашите семейства!

 

Коста Каранашев,

Кмет на Община Котел

Предишна ДНЕС Е БЪДНИ ВЕЧЕР
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Двама задържани за притежание на наркотици в хода на засилената патрулна дейност на РУ-Сливен. Около 03,30 часа на 10 октомври екип на група „Охрана на обществения ред“ е извършил проверка

Новини Сливен

47 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

2 760 са новите случаи на коронавирус за денонощието, открити при 9 946 теста. Общият брой регистрирани с COVID-19 до момента е 45 461, показват данните в Единния информационен портал.

Новини Сливен

ОТМЕНЯТ СЕ ПРОЯВИТЕ ЗА ПРАЗНИКА НА КЕРМЕН – 14 ОКТОМВРИ

Поради усложняващата се епидемична обстановка се отменят събитията по повод празника на град Кермен. За това информира кметът Живко Жечев. Празникът се отбелязва на 14 октомври – Петковден. Живко Жечев