КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КОТЕЛ ГРЕЙВА НА 13 ДЕКЕМВРИ НА ПЛ. „ВЪЗРАЖДАНЕ“

КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КОТЕЛ ГРЕЙВА НА 13 ДЕКЕМВРИ НА ПЛ. „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Община Котел кани всички деца, граждани и гости на възрожденския град да присъстват на тържественото запалване на светлините на коледната елха. Празникът ще се състои на пл. „Възраждане” пред сградата на Общината на 13 декември (понеделник) от 17 часа.

По традиция, кметът Коста Каранашев заедно с най-нетърпеливите деца ще запали светлините на елхата.

При спазване на всички противоепидемични мерки  празничната програма ще продължи с песни, танци и пищна заря. Това е първото събитие, което Общината организира за котленци и гостите на града по повод предстоящите коледно-новогодишни празници.

В програмата участие ще вземат танцов състав „Изворче“, поп-джаз състава „Пеещи звънчета“, фолклорна група „Празници“, детска вокална група „Цветна дъга“ и юношески театрален състав „Арлекино“ към Център за подготовка и личностно развитие- Котел. Към музикално-танцовата програма ще бъде подредена и изложба на деца от кръжоците по изобразително изкуство и килимарство към ЦПЛР – Котел.

При влошаване на времето, празникът ще се отложи за следващия ден – 14 декември.

Предишна УТВЪРДЕНИ СА ГРАФИЦИТЕ ЗА ПРИЕМ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИ ЗА 2022 ГОДИНА
Следваща ДИРЕКТОРЪТ НА ЮИДП ИНЖ. ДИМЧО РАДЕВ С ПОЗДРАВ ЗА ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК - НИКУЛДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАТ – СЛИВЕН СПРЯ РАБОТА ЗАРАДИ ЛИПСА НА ТОК

Сектор „Пътна полиция”-Сливен информира гражданите, че поради прекъсване на електрозахранването, гишетата за обслужване няма да работят до отстраняване на повредата.

Новини Сливен

ЗАПОЧНАХА ПРОВЕРКИ НА ЯЗОВИРИТЕ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

Междуведомствена комисия, назначена със заповед на областния управител Чавдар Божурски, започна проверки на язовирите в Сливенска област. Основната цел, съгласно Закона за водите, е да се установи готовността за безопасна

Новини Сливен

ПРОИЗВОДСТВО И ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ СА УСТАНОВЕНИ ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ ПРОТИВ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО В СЛИВЕН И КОТЕЛ

От 1 до 3 май на територията на районите управления в Сливен и Котел са извършени множество проверки за установяване на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотици.