КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КОТЕЛ ГРЕЙВА НА 13 ДЕКЕМВРИ НА ПЛ. „ВЪЗРАЖДАНЕ“

КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КОТЕЛ ГРЕЙВА НА 13 ДЕКЕМВРИ НА ПЛ. „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Община Котел кани всички деца, граждани и гости на възрожденския град да присъстват на тържественото запалване на светлините на коледната елха. Празникът ще се състои на пл. „Възраждане” пред сградата на Общината на 13 декември (понеделник) от 17 часа.

По традиция, кметът Коста Каранашев заедно с най-нетърпеливите деца ще запали светлините на елхата.

При спазване на всички противоепидемични мерки  празничната програма ще продължи с песни, танци и пищна заря. Това е първото събитие, което Общината организира за котленци и гостите на града по повод предстоящите коледно-новогодишни празници.

В програмата участие ще вземат танцов състав „Изворче“, поп-джаз състава „Пеещи звънчета“, фолклорна група „Празници“, детска вокална група „Цветна дъга“ и юношески театрален състав „Арлекино“ към Център за подготовка и личностно развитие- Котел. Към музикално-танцовата програма ще бъде подредена и изложба на деца от кръжоците по изобразително изкуство и килимарство към ЦПЛР – Котел.

При влошаване на времето, празникът ще се отложи за следващия ден – 14 декември.

Предишна УТВЪРДЕНИ СА ГРАФИЦИТЕ ЗА ПРИЕМ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИ ЗА 2022 ГОДИНА
Следваща ДИРЕКТОРЪТ НА ЮИДП ИНЖ. ДИМЧО РАДЕВ С ПОЗДРАВ ЗА ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК - НИКУЛДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪСНОАНТИЧНА И СРЕДНОВЕКОВНА КРЕПОСТ ТУИДА НА МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Екипът на Късноантична и средновековна крепост Туида и представител на Регионален исторически музей Сливен ще вземат участие в петнайстото издание на Международното туристическо изложение “Културен Туризъм – Велико Търново 2018“.

Новини Сливен

100 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ ВОЙВОДА ПАНАЙОТ ХИТОВ

За Панайот Хитов и разузнавателната дейност от водените от него доброволчески чети през освободителната руско-турска война. Материалът е предоставен от Мария Кирова – Регионален исторически музей-Сливен. „По повод предстоящите военни

Новини Сливен

12 СНИМКИ ОТ КОТЕЛ, МЕДВЕН И ГРАДЕЦ УЧАСТВАТ В КОНКУРС НА ТЕМА „ИЗВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ“

12 снимки на „Синя вир“ в Медвен, на водохранилището на р. Луда Камчия към помпена станция „Градец“ и на паметника  „Трите моми“ в котлеския парк „Изворите“,  участват във фотоконкурс, организиран