КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ
24.12.2022 312 Прегледи

КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ

Уважаеми съграждани,

Съвсем скоро ще бъдем озарени от светлината на празника Рождество Христово – времето, когато ние, осъзнавайки вечността и крехкостта на живота, стигаме до разбирането, че трябва да живеем в хармония с външния свят.

Нека този празник, специален със своята красота и традиции, донесе радост и надежда във всеки дом. Нека всички ние отворим сърцата си за доброто, проявата на грижа и нежност към своите близки и към всички около нас.

За всички нас 2022 беше година на упорита работа, изпълнена с много важни събития, завършване на стари и начало на нови важни за града и общината проекти. Годината не беше лесна, но заедно преодоляхме много трудности и поставихме ясен курс за развитие на община Котел.

Уверявам Ви, че ще продължим да работим активно по проекти свързани с ремонти на уличната мрежа, водоснабдяването и канализацията, уличното осветление и изграждането на система за видеонаблюдение. Ще продължим да работим и за по-качественото осигуряване на медицински грижи.

Важно място в плановете ни заемат още развитието на туризма в региона и  създаването на туристически атракцион, подпомагането на  възрастните хора, семействата с ниски доходи и хората със специални нужди.

Работихме активно и ще продължим да работим за развитието на допълнителни възможности за свободното време на младите хора и гражданите, като  ще изградим нови детски и спортни площадки, беседки и пенсионерски клубове. Има още много работа, но сме пълни със сили и оптимизъм.

Днес, в навечерието на коледните и новогодишни празници, позволете ми искрено да ви благодаря за подкрепата и прякото участие в развитието на община Котел. Заедно влизаме в 2023 г. с надежда и радост, очаквайки с право подобряването на живота на гражданите и развитието на нашия роден град. Ние от своя страна ще положим всички усилия и налични ресурси за тази цел.

Пожелавам Ви много здраве, щастие, празнично настроение, сбъднати мечти във вълшебната коледна нощ! Нека има мир и просперитет, топлина в домовете и хармония в семействата ви през Новата 2023 година!

Весели и светли празници!

 

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел

Предишна КОЛЕДНО ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ
Следваща ФАТАЛНА ЛЮБОВ ПРАТИЛА ДЕЧКО В БАНКАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА ОРГАНИЗИРА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧИТЕЛИ – НАЧАЛЕН ЕТАП

На 19 февруари 2019 г. в гр. Сливен се проведе специализирано обучение за педагогически специалисти – учители – начален етап от региона, на тема „Интернет – безопасно пространство за децата

Новини Сливен

МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В СЛИВЕН ЩЕ ГЛАСУВА ФИНАНСОВИТЕ ОТЧЕТИ НА ОБЩИНСКИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА И ИЗМЕНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА

Годишните финансови отчети за 2022 г. на общинските търговски дружества и предприятия предстои да бъдат гласувани на утрешната редовна сесия на Общински съвет-Сливен. Това стана ясно по време на днешната

Новини Сливен

МНОГО НАСТРОЕНИЕ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ СЪЗДАДЕ ТРЕТО ИЗДАНИЕ НА ПРАЗНИКА, ПОСВЕТЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР И ТРАДИЦИОННИ ЯСТИЯ – НЕЙКОВО 2023 Г.

Традициите са живи! Това показа третото издание на празника, посветен на българския фолклор и традиционни ястия – Нейково 2023 г., който се проведе вчера в Нейково. Празникът събра на площада