КОЛА УДАРИ ДВЕ ДЕЦА С ТРОТИНЕТКИ НА „РОЗОВА ГРАДИНА”

КОЛА УДАРИ ДВЕ ДЕЦА С ТРОТИНЕТКИ НА „РОЗОВА ГРАДИНА”

Две деца, каращи електрически тротинетки, бяха ударени преди минути от лек автомобил в центъра на Сливен. Момчетата са блъснати на кръговото кръстовище „Розова градина” малко преди 16 часа. На място пристигна линейка, която ги откара в Спешното отделение на областната болница.

Sliveninfo научи, че децата са карали тротинетките си по бул. „Христо Ботев”, след което са навлезли в кръстовището.

От няколко месеца електрическите тротинетки станаха основно средство за движение на младите момчета в Сливен. В повечето случаи обаче не се спазват елементарните изисквания на Закона за движение по пътищата.

Предишна АТДБ С РАЗЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ Е ЗАЛОВЕН С АМФЕТАМИН

На 18 юни на улица „Асеновска“ в град Сливен екип на група „Охрана на обществения ред“ са иззели плик, съдържащ амфетамин. Наркотичното вещество е намерено при проверка на 28-годишния П.Й.

Новини Сливен

ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПРЕДСТАВЯ КНИГАТА НА ПРОФ. ЕВГЕНИЙ ДАЙНОВ „ЗАПИСКИ ПО РЕВОЛЮЦИЯТА 1997-2017“

Проф. Евгений Дайнов идва в Сливен, където ще бъде представена новата му книга „Записки по революцията 1997-2017“. Мястото на събитието е залата на Парк хотел „Централ“ от 18 часа на

Новини Сливен

64 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

44.2% или 2 764 са новите случаи на COVID-19, потвърдени при изследвани 6 260 проби. Общият брой на регистрираните случаи от началото на пандемията е 164 185, показват данните в