КОЛА СЕ ЗАПАЛИ ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ В ТВЪРДИЦА

КОЛА СЕ ЗАПАЛИ ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ В ТВЪРДИЦА

На  11 ноември, в  07,24 часа, е получено съобщение за запален лек автомобил „Mitsubishi Pajero“. Произшествието е станало по време на движение на улица „Антим І“ в град Твърдица. Пожарът е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Унищожен е двигателният отсек. Спасена е останалата част от автомобила. Най-вероятна причина е късо съединение в акумулаторната батерия.

Предишна ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД СВ. МИНА - ПОКРОВИТЕЛ НА СЕМЕЙСТВОТО
Следваща КОСТА КАРАНАШЕВ: "НАСТОЯВАМ ИЗНОСА НА ДЪРВА ЗА ОГРЕВ ОТ ОБЩИНАТА ДА БЪДЕ СПРЯН ДО ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА НУЖДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ДЪРВА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОДОРКА ЕНЕВА: ПРОТЕСТИТЕ СЕ ОТМЕНЯТ

Националният протест на превозвачите, насрочен за 13 януари, се отменя, след като голяма част от нашите искания бяха приети на срещата с премиера Бойко Борисов днес. Това заяви Тодорка  Енева

Новини Сливен

ПОЖАР ВЪВ ФУРГОН НА НОВОСЕЛСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН

На  13 април, около 10,55 часа в град Сливен, близо до „Новоселски мост “ е възникнал    пожар в строителен фургон. Произшествието е ликвидирано в 11,10 часа от екип на РСПБЗН-Сливен.

Новини Сливен

В ХГ „РУСИ КАРАБИБЕРОВ“, НОВА ЗАГОРА, БЕШЕ ОТКРИТА XXV МЕЖДУНАРОДНА МЛАДЕЖКА ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗЛОЖБА

Художествена галерия „Руси Карабиберов“, гр. Нова Загора и тази година спази традицията да представи творби на млади художници вечерта на 1 юни – Деня на детето. В галерията, в 18