КОЖНИЯТ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН Е БИЛ ИЗТОЧВАН

КОЖНИЯТ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН Е БИЛ ИЗТОЧВАН

Общинският център за кожно-венерически заболявания е бил източван от фирма, свързана с бивша общинска съветничка. „Източването е ставало чрез договор за храна и пране”, заяви пред журналисти в четвъртък общинската съветничка д-р Нина Борова. „По този договор центърът плащаше две хиляди лева на месец, а сега дава триста лева, като се пере сам. Всички задължения към въпросната фирма вече са платени”, каза д-р Нина Борова. Тя похвали управителката на центъра д-р Мая Миланова за това, че е успяла да прекрати договора с въпросната фирма. На журналистически въпрос дали това е фирмата, свързана с бившата общинска съветничка от предния местен парламент д-р Борова отговори положително. За източване на центъра говори и общинският съветник Иван Петров.

Днес д-р Борова, Иван Петров и  Красимир Кръстев, и тримата общински съветници, се обявиха против намерението на Община Сливен центърът да бъде ликвидиран, като стане отделение в областната болница. Според тях приетият на 21 ноември мораториум възпрепятства разкриването на отделение към областната болница.

Sliveninfo припомня, че миналата седмица управителката на центъра д-р Мая Манолова поиска той да се влее като отделение в областната болница. Решението ще вземе общинския съвет идния четвъртък.

Предишна БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ СЪБРА 9220 ЛВ. ЗА МЕСТНОСТТА "СВЕТИ ГЕОРГИ"
Следваща „ВиК“ – СЛИВЕН ВЪЗСТАНОВЯВА АСФАЛТОВИТЕ ПОКРИТИЯ, НАРУШЕНИ ОТ АВАРИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ДРОГА

Наложиха ефективно наказание от 1 година и 10 месеца „лишаване от свобода“ на Веселен Н. ( 32г., от гр. Сливен). Той е признал вината си за това, че на 22.12.2017г.

Новини Сливен 0 коментара

НЯМА КОЙ ДА БЕРЕ ЧЕРЕШИТЕ В СЛИВЕНСКО

Няма кой да бере големите масиви с череши в Сливенско. Производителите на рози ни откраднаха берачите, жалваха се пред „Стандарт“ производители на череши, които имат от 100 декара нагоре. Плодът

Новини Сливен 0 коментара

ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПРЕДСТАВЯ КНИГАТА НА ПРОФ. ЕВГЕНИЙ ДАЙНОВ „ЗАПИСКИ ПО РЕВОЛЮЦИЯТА 1997-2017“

Проф. Евгений Дайнов идва в Сливен, където ще бъде представена новата му книга „Записки по революцията 1997-2017“. Мястото на събитието е залата на Парк хотел „Централ“ от 18 часа на

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

8 − 4 =