КОЖНИЯТ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН Е БИЛ ИЗТОЧВАН

КОЖНИЯТ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН Е БИЛ ИЗТОЧВАН

Общинският център за кожно-венерически заболявания е бил източван от фирма, свързана с бивша общинска съветничка. „Източването е ставало чрез договор за храна и пране”, заяви пред журналисти в четвъртък общинската съветничка д-р Нина Борова. „По този договор центърът плащаше две хиляди лева на месец, а сега дава триста лева, като се пере сам. Всички задължения към въпросната фирма вече са платени”, каза д-р Нина Борова. Тя похвали управителката на центъра д-р Мая Миланова за това, че е успяла да прекрати договора с въпросната фирма. На журналистически въпрос дали това е фирмата, свързана с бившата общинска съветничка от предния местен парламент д-р Борова отговори положително. За източване на центъра говори и общинският съветник Иван Петров.

Днес д-р Борова, Иван Петров и  Красимир Кръстев, и тримата общински съветници, се обявиха против намерението на Община Сливен центърът да бъде ликвидиран, като стане отделение в областната болница. Според тях приетият на 21 ноември мораториум възпрепятства разкриването на отделение към областната болница.

Sliveninfo припомня, че миналата седмица управителката на центъра д-р Мая Манолова поиска той да се влее като отделение в областната болница. Решението ще вземе общинския съвет идния четвъртък.

Предишна БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ СЪБРА 9220 ЛВ. ЗА МЕСТНОСТТА "СВЕТИ ГЕОРГИ"
Следваща „ВиК“ – СЛИВЕН ВЪЗСТАНОВЯВА АСФАЛТОВИТЕ ПОКРИТИЯ, НАРУШЕНИ ОТ АВАРИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ЕТО ГИ БЛАГОДЕТЕЛИТЕ НА ГОДИНАТА В СЛИВЕН

За втори път фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен” отличи дарители, подпомогнали финансово различни инициативи на Фонда през годината. Наградените получиха статуетки „Благодетел на годината 2017” от председателя на фондацията Дора Куршумова.

Новини Сливен 0 коментара

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 08. 12. 2017 г. (петък) до 14. 00 ч е прекъснато водоподаването в кв. „Стоян Заимов“.

Новини Сливен 0 коментара

ДОБРИНКА ИВАНОВА ЗАПОЧНА РАБОТА В PR-ОТДЕЛА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Журналистката Добринка Иванова вече е част от PR-отдела на Община Сливен, научи Sliveninfo. „Да, така е. Надявам се на добра комуникация с всички медии и граждани. Със сигурност ще работя

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

4 + thirteen =