КОЖНИЯТ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН Е БИЛ ИЗТОЧВАН

КОЖНИЯТ ЦЕНТЪР В СЛИВЕН Е БИЛ ИЗТОЧВАН

Общинският център за кожно-венерически заболявания е бил източван от фирма, свързана с бивша общинска съветничка. „Източването е ставало чрез договор за храна и пране”, заяви пред журналисти в четвъртък общинската съветничка д-р Нина Борова. „По този договор центърът плащаше две хиляди лева на месец, а сега дава триста лева, като се пере сам. Всички задължения към въпросната фирма вече са платени”, каза д-р Нина Борова. Тя похвали управителката на центъра д-р Мая Миланова за това, че е успяла да прекрати договора с въпросната фирма. На журналистически въпрос дали това е фирмата, свързана с бившата общинска съветничка от предния местен парламент д-р Борова отговори положително. За източване на центъра говори и общинският съветник Иван Петров.

Днес д-р Борова, Иван Петров и  Красимир Кръстев, и тримата общински съветници, се обявиха против намерението на Община Сливен центърът да бъде ликвидиран, като стане отделение в областната болница. Според тях приетият на 21 ноември мораториум възпрепятства разкриването на отделение към областната болница.

Sliveninfo припомня, че миналата седмица управителката на центъра д-р Мая Манолова поиска той да се влее като отделение в областната болница. Решението ще вземе общинския съвет идния четвъртък.

Предишна БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ СЪБРА 9220 ЛВ. ЗА МЕСТНОСТТА "СВЕТИ ГЕОРГИ"
Следваща „ВиК“ – СЛИВЕН ВЪЗСТАНОВЯВА АСФАЛТОВИТЕ ПОКРИТИЯ, НАРУШЕНИ ОТ АВАРИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В НОВА ЗАГОРА: ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ЗАПОЧВА ДА ПРИДОБИВА ЕВРОПЕЙСКИ ОБЛИК

Когато има стабилност в държавата и взаимодействие между институциите, и когато се намали политическото противопоставяне, страната ни може да бъде по – ефективна и да се възползва от европейската подкрепа.

Новини Сливен 0 коментара

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Докторе, а може ли да пия водка? – Може. – И всичко ще продължи да е наред? – Не, всичко ще продължи да е зле. – Научих се да

Новини Сливен 0 коментара

БСП – СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТ СРЕЩУ НОВИТЕ ЦЕНИ НА ВОДАТА

УВАЖАЕМИ   ДАМИ   И   ГОСПОДА,   Общински съвет на Българската социалистическа партия– Сливен организира митинг протест срещу шоковото увеличение на цените на ВиК услугите в Сливен. Дата и час: 08.12.2017г. /петък/, от 11:30ч.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

5 + eight =