КОГАТО „РОДИТЕЛСКИЯТ КОНТРОЛ“ НЕ Е САМО РЕЖИМ НА ДИСТАНЦИОННОТО … ОТ ТАЛАНТА СЕ РАЖДА ШАМПИОН
16.01.2023 1490 Прегледи

КОГАТО „РОДИТЕЛСКИЯТ КОНТРОЛ“ НЕ Е САМО РЕЖИМ НА ДИСТАНЦИОННОТО … ОТ ТАЛАНТА СЕ РАЖДА ШАМПИОН

За една календарна година Ханко Кръстев-момчето от Сливен, постигна такова възходящо развитие в една Вечна игра на интелекта каквато е Шахът, показвайки на високобюджетните клубове в големите административни центрове, че мотивираната, съгласуваната и отдадена работа на треньори, родители и деца може да доведе до достигане на върхове.
На Шахматния турнир с международно участие “ Ан Пасан“ , който се проведе на 15 януари, в гр. София, организиран от Мирослав Митев, Ханко Кръстев, със спечелването на поредния златен медал и купата за победителя в турнира, и красивото сребърно участия на Амбър Кръстева, отново заявиха силното и трайното присъствие в силноконкурентния шахматен свят на талантлвите деца от ШК „ Сините Камъни“, с ръководител Радослав Очков и техните всеотдайни родители, които са на „ обратната страна“ на тези медали!

Полетата под „ Сините камъни“ са бяло-черни

Ще очакваме техните бъдещи успехи !

Предишна МАЛЪК ПРОТЕСТ НА ГОЛЕМИ ХОРА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
Следваща С РИТУАЛ - ПОКЛОНЕНИЕ НА 17 ЯНУАРИ СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 145 ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО СИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

43-ГОДИШЕН МЪЖ ЗАГИНА, СЛЕД КАТО КОЛАТА МУ СЕ ПРЕОБЪРНА В КРАЙПЪТНА НИВА

Две пътни произшествия са станали на територията на РУ-Нова Загора през почивните дни. На 16 юли, около 06,45 часа, в землището на село  Любенова махала, 43-годишен водач на лек автомобил

Новини Сливен

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КОЛЕДНИЯ БАЗАР В КОТЕЛ И ПОДАРЕТЕ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ

Коледен базар отвори врати в Котел. На него ще можете да намерите страхотни коледни подаръци и декорация, късмети, свещи, венци, ръчно изработени украшения за дома и елхата и много други.

Новини Сливен

ТВЪРДИЦА СЕ ГОТВИ ЗА СВОЯ ПРАЗНИК – ПЕТКОВДЕН

Твърдица се готви за празника на града – Петковден. От общинската администрация канят всички жители и гости на общината да посетят проявите по случай големия празник. Ето я и програмата