КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА СЛИВЕН“ ГОТВИ МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА
юли 29, 2019 3261 Прегледи

КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА СЛИВЕН“ ГОТВИ МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

Нашият кандидат за кмет ще бъде местен, свестен и известен. Това е човек, който до момента не е имал партийна обвързаност и милее за Сливен. Името му ще съобщим на по-късен етап. Това заявиха в понеделник от коалиция „Заедно за Сливен“.

До момента в коалицията са движение „Заедно“, партията на Зелените и партия „Народ“. Те се представляват съответно от Саркис Шаклиян, Тихомир Господинов и Георги Георгиев.

Нашето обединение със сигурност ще има още членове. Интересът към коалицията е много голям. Възможно е още тази седмица да обявим нови членове. Оставаме обаче отворени и за други партии и движения, които са радетели за една социално – ориентирана политика в полза на гражданите. Това заяви Саркис Шаклиян. Той съобщи, че фейсбук страницата на коалицията е събрала за седмица близо 500 харесвания, а публикациите за първата пресконференция са прочетени от 10 000 души.

Предишна 18-ГОДИШНО МОМИЧЕ ПОСТРАДА ПРИ КАТАСТРОФА С МОТОР
Следваща ОБЩИНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БСП - СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ НА 31 АВГУСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Поради отстраняване на възникнала авария по топлопреносната мрежа, ще бъде спряно топлоподаването до 16:00ч. на 26.07.2019г. към ж.к.“Дружба“ №10; №11 и №17. Ръководството на дружеството се извинява за причиненото неудобство.

Новини Сливен

БОЛНИЦАТА РАЗКРИ ОЩЕ ЕДНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ПАЦИЕНТИ С КОРОНАВИРУС

  МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен разкри още едно Ковид-отделение. За лечение на болни от коронавирус беше предоставено пулмологичното отделение. Причината е изчерпване на капацитета на леглата в останалите звена. Към

Новини Сливен

БСП – НОВА ЗАГОРА ИЗДИГНА РУМЕН ХРИСТОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

Румен Христов е кандидатът за кмет на БСП в Община Нова Загора. Решението за това взе общинската конференция на червените. 57-годишният Румен Христов е агроном по образование, а 11 г.