КМЕТ СПАСИЛ 10-ГОДИШНО ДЕТЕ, КОЕТО КАРАЛО КОЛА СЪС 100 КМ/Ч

КМЕТ СПАСИЛ 10-ГОДИШНО ДЕТЕ, КОЕТО КАРАЛО КОЛА СЪС 100 КМ/Ч

Кмет е спасил 10-годишно момче, което само шофирало колата на баща си, като на моменти скоростта е достигала над 100 км/ч. Кметът на град Кермен Живко Жечев успял спаси детето, рискувайки живота си. Екшънът се разиграва през лятото в Кермен, научи Sliveninfo.

„Когато ми казаха, че малкият е задигнал Волвото и го кара с пълна газ по улиците, не повярвах. Близо 2 часа цялото градче бе свидетел на лудото шофиране. Свързах се с полицията, но и те нямаше как да помогнат. Тогава реших да взема нещата в свои ръце“, разказа пред Sliveninfo Живко Жечев.

Той издебнал малкия шофьор на много тясна улица и го изненадал, поставяйки своята кола по средата на платното. Кметът вдигнал ръце и тръгнал към Волвото.

„Ефектът на изненадата бе пълен, момчето опита да превключи на задна скорост, но не успя, а колата почти спря. В този момент аз се хвърлих и успях да го изкарам от автомобила“, каза кметът на Кермен. Той е категоричен, че спасяването на детето му е донесло огромно удовлетворение.

„За мен този ден ще остане паметен, сигурен съм и за родителите на момчета и цялата му рода“, каза пред Sliveninfo Живко Жечев.

 

Георги Мангинов

Предишна 17 НОВИ АВТОМОБИЛА ЗА ПОЛИЦИЯТА В ЯМБОЛ
Следваща ДЯДО ИОАНИКИЙ ЩЕ ОСВЕТИ ПЪРВАТА ЦЪРКВА В СЕЛО ГЛУШНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ОТКРИ СЕ „ПАНОРАМА НА ОБРАЗОВАНИЕТО 2018“

„Панорама на образованието – 2018“ се откри днес преди обяд на пл. „Хаджи Димитър“ в Сливен. Станалото вече традиционно събитие събира на едно място учебни заведения, ученици и родители и

Новини Сливен 0 коментара

РЕГИОНАЛНИЯТ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ В СЛИВЕН ЩЕ ПРАВИ ГЕНЕТИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ НА КОСТИТЕ НА ХАДЖИ ДИМИТЪР

Има идея да сe направи генетично изследване на костите на Хаджи Димитър, съхранявани в Регионалния исторически музей в Сливен. Това обяви директорът на Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа“ Чавдар Ангелов в интервю

Новини Сливен 0 коментара

ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЧИЛИЩНАТА МРЕЖА В СЛИВЕН ЗАРАДИ ЕДНОСМЕННИЯ РЕЖИМ НА ОБУЧЕНИЕ И УСТОЙЧИВОТО БЪДЕЩЕ НА УЧИЛИЩАТА

Предложение за оптимизация на училищната мрежа в Община Сливен оповестиха на брифинг днес от общинското ръководство. Директорите на училищата са запознати с идеята. Промяната няма да се отрази на броя

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

five × 5 =