КМЕТ ГАСИ ПОЖАР В ДЕНЯ НА ОГНЕБОРЕЦА
30.09.2021 1308 Прегледи

КМЕТ ГАСИ ПОЖАР В ДЕНЯ НА ОГНЕБОРЕЦА

Кметът на град Кермен Живко Жечев се включи в гасенето на голям пожар в сряда вечер, научи Sliveninfo. Огънят е обхванал площи между Кермен и село Гълъбинци, основно сухи треви и храсти.

„До късно вечерта 2 екипа на пожарната гасиха огъня. Аз им помагах с тупалка, а наш съгражданин оказваше логистична подкрепа. Честитих празника на огнебореца, докато гасихме пожара. Малко странен начин, но и това е животът“, каза пред Sliveninfo Живко Жечев.

Предишна ОТЛИЧИХА ПОЖАРНИКАРИ ОТ СЛИВЕН ЗА ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Следваща „ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ“ В ПЕРИОДА ОТ 01.10.2021Г. ДО 31.10.2021Г. В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

Община Сливен продължава изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Поредна строителна площадка за саниране откри днес кметът Стефан Радев, който поздрави живущите на блок 31

Новини Сливен

ТАСКО ЕРМЕНКОВ: МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН – НАЙ-ИСКРЕНО!

„Никога и по никакъв начин, през живота си, не съм целял създаването на паника и възбуждането на необосновани страхове у хората. В същото време, винаги съм се придържал към убеждението

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА КОТЕЛ ЧЕСТИТИ ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА СВОИТЕ СЪГРАЖДАНИ

Уважаеми съграждани, На 14-ти февруари, по стара българска традиция празнуваме Трифон Зарезан – празник на труда и веселието, на виното и винопроизводството. Празник, изпълнен с надежда за берекет и плодородие.