КМЕТ ГАСИ ПОЖАР В ДЕНЯ НА ОГНЕБОРЕЦА

КМЕТ ГАСИ ПОЖАР В ДЕНЯ НА ОГНЕБОРЕЦА

Кметът на град Кермен Живко Жечев се включи в гасенето на голям пожар в сряда вечер, научи Sliveninfo. Огънят е обхванал площи между Кермен и село Гълъбинци, основно сухи треви и храсти.

„До късно вечерта 2 екипа на пожарната гасиха огъня. Аз им помагах с тупалка, а наш съгражданин оказваше логистична подкрепа. Честитих празника на огнебореца, докато гасихме пожара. Малко странен начин, но и това е животът“, каза пред Sliveninfo Живко Жечев.

Предишна ОТЛИЧИХА ПОЖАРНИКАРИ ОТ СЛИВЕН ЗА ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Следваща „ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ“ В ПЕРИОДА ОТ 01.10.2021Г. ДО 31.10.2021Г. В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО В СЛИВЕН ИМАШЕ ПРИЕМЕН ДЕН

Приемен ден на общинското ръководство се проведе днес. Кметът на Община Сливен Стефан Радев беше запознат с проблеми от битов характер и междусъседски проблеми. Гражданин представи свои проекти пред кмета

Новини Сливен

22-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ДА КАРА СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Водач на лек автомобил „Шевролет“, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. Автомобилът е спрян за проверка на 22 януари, в 23,35 часа, на булевард „Христо Ботев“.

Новини Сливен

Д-Р ПЕТКАНСКА: БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ

Благодаря на всички ,които подкрепиха #БСПзаБългария в Сливенска област. Благодаря за стотиците срещи и стотиците усмивки. Благодаря сърдечно за истинската подкрепа ,която получих през изминалия месец. За мен е чест,че