КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ УЧАСТВА В ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
юни 6, 2022 291 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ УЧАСТВА В ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Кметът на Сливен Стефан Радев ще участва в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/, което ще се проведе на 7 юни – вторник. Дневният ред предвижда представяне на отчет на дейността на сдружението през 2021 г., допълване на състава на Управителния съвет, програма за 2022 година, отчет за изпълнението на бюджета през миналата година и новия проектобюджет.

След приключване на дебатите по дневния ред на заседанието е предвидено време за дискусия по актуални за общините въпроси.

След 15.00 часа ще се проведе съпътстващ дискусионен форум „Бъдещето на Европа и България през призмата на кризите”

За 8 юни е планирано провеждане на международен форум с домакинството на НСОРБ „Местните и регионални власти от ЦЕИ в пост-кризисна Европа: перспективи за по-устойчиво и стабилно бъдеще“.

Форумът е в рамките на българското председателство на Централноевропейската инициатива през 2022 г. В програмата ще бъдат представени добри практики за зелени решения и енергийно независими общини от Югоизточна Европа.

Предишна ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ЩЕ ПОМОГНЕ НА КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ, ПОСТРАДАЛИ ОТ ГРАДУШКАТА НА 29 МАЙ
Следваща АВТОКИНО ТАЗИ ВЕЧЕР С ФИЛМА "В СЪРЦЕТО НА МАШИНАТА", УТРЕ - "ЖЪЛТ ОЛЕАНДЪР"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

34-ГОДИШЕН МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН, НАРУШИЛ СЪДЕБНА ЗАПОВЕД

Полицейски инспектори от Териториална полиция при РУ-Сливен са задържали 34-годишен мъж, който е нарушил заповед за незабавна защита по Закона за защита от домашното насилие. Заповедта е издадена на 18.02.2020г.

Новини Сливен

ПО 4 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ДВАМА МЪЖЕ, БЛУДСТВАЛИ С МАЛОЛЕТНО МОМИЧЕ

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Сливен, съдът наложи наказание от по 4 години „лишаване от свобода“ на Величко В. (на 33г.) и на Янко А. (на 56

Новини Сливен

БЕЗПЛАТНА ПРОЖЕКЦИЯ НА ФИЛМА „ШИБИЛ – НА 23 ЮЛИ ОТ 21 Ч. НА ПЛОЩАД „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ В СЛИВЕН

Община Сливен предоставя на жителите и гостите на града безплатна прожекция на новия филм „Шибил“ на 23 юли от 21 часа на площад „Хаджи Димитър“. Филмът ще се прожектира на