КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ УЧАСТВА В ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА РАО „ТРАКИЯ“
08.07.2024 253 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ УЧАСТВА В ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА РАО „ТРАКИЯ“

Кметът на Сливен Стефан Радев ще участва в годишната конференция на Регионалната асоциация на общини „Тракия“ /РАО „Тракия“/. По време на двудневния форум, който ще се проведе в Поморие на 8 и 9 юли, участниците ще обсъдят актуални за местната власт теми. Ще се включат също ръководствата на партньорски организации от Гърция и Турция, с които ще бъдат обсъдени добри практики и перспективи за сътрудничество. С идеи за бъдещи съвместни инициативи ще се включи и д-р Георги Барбаров – председател на Българската община в Република Молдова, град Кишинев. Ще участват още Ива Иванова – изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“ и Стефан Спасов – началник отдел „Водено от общностите местно развитие“ в Министерството на земеделието и храните.

РАО „Тракия“ е учредена през 1997 година като неправителствено, независимо и доброволно сдружение на общини. Днес това е едно от най-големите по територия и население регионално сдружение на общини в България. Членове са 29 общини от 7 области. РАО „Тракия“ е посредник на общините-членки в обмена на информация и добри практики и има за цел да стимулира тяхното сътрудничество, да работи за повишаване ефективността и прозрачността на дейността на общините и за разширяване участието на гражданите в местното самоуправление.

Предишна ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА“ ВЪВЕЖДА НОВ РАЗШИРЕН ПРОФИЛ ЗА АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
Следваща МЪЖ УБИ МАЙКА СИ СЛЕД ЖЕСТОК ПОБОЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОБЕДА ЗА „ЕТЪР“ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО И „ДУНАВ“ – РУСЕ В ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ДЕТСКИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА КУПА „РАКОВСКИ“ 2018

Кметът на община Котел – Коста Каранашев и легендата на българския футбол и зам.-председател на БФС – Йордан Лечков, дадоха началото на детския футболния турнир за Купа „Раковски“ 2018 г.

Новини Сливен

ЕДИН УБИТ И СЕДЕМ РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФА КРАЙ СЛИВЕН

Днес в 15:55 часа, в дежурната част на ОДМВР-Сливен, е постъпил сигнал за възникнал пътен инцидент на главен път I-6, на около 100 метра преди разклона за село Драгоданово. По

Новини Сливен

ВОДАЧ НА ОПЕЛ ДАДЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА ЗА НАРКОТИЦИ

Водач, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. На 24 март, в 17,30 часа, на булевард „Тракия“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от