КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В СЪБРАНИЕ НА УС НА РАО „ТРАКИЯ“ В ОБЩИНА ТУНДЖА
април 16, 2022 316 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В СЪБРАНИЕ НА УС НА РАО „ТРАКИЯ“ В ОБЩИНА ТУНДЖА

Кметът Стефан Радев участва в заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общини /РАО/ в община Тунджа.
В рамките на заседанието и в контекста на актуалната обстановка с растящата инфлация, бяха дискутирани възникнали проблеми при изпълнение на проекти заради повишаване на цените на строителните материали и на енергоносителите, включително оставащите кратки срокове до финализирането им. Друга дискутирана тема беше стопанисването и разпореждане с имоти – общинска собственост. Бе взето единодушно решение годишното отчетно общо събрание на РАО „Тракия“ да се проведе на 6 юли 2022 г. в Поморие. Участниците имаха възможност да  разгледат изложба, посветена на 35 години от учредяването на община Тунджа.

Община Сливен е член на Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ над 20 години. Основните й цели са насочени към обмен на опит и добри практики между отделните общини за оптимизация на дейността им в полза на гражданите. От месец юли 2020 г. кметът Стефан Радев е председател на Управителния съвет на асоциацията.

Предишна ЛАЗАРОВДЕН Е
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАМ.ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПЕТКОВА УЧАСТВА В КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ДОСТЪПА НА МЛАДИТЕ ДО КУЛТУРА

VІІІ -ма Национална конференция „Достъп на младите хора до култура: нови предизвикателства“ се състоя в края на миналата седмица във Варна. От името на областния управител Минчо Афузов във форума

Новини Сливен

ОБЩИНСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ „ОЗЕЛЕНЯВАНЕ“ ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБИЩНИТЕ ПАРКОВЕ

„Не искаме да въвеждаме каквито и да е разрешителни режими, а елементарно уведомяване от страна на фирмите кой влиза да извършва дейност в гробищните паркове, да имат автомобил за тази

Новини Сливен

БСП – СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТ СРЕЩУ НОВИТЕ ЦЕНИ НА ВОДАТА

УВАЖАЕМИ   ДАМИ   И   ГОСПОДА,   Общински съвет на Българската социалистическа партия– Сливен организира митинг протест срещу шоковото увеличение на цените на ВиК услугите в Сливен. Дата и час: 08.12.2017г. /петък/, от 11:30ч.