КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГУВЕРНЬОРА НА РОТАРИ БЪЛГАРИЯ ВИОЛИНА КОСТОВА

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГУВЕРНЬОРА НА РОТАРИ БЪЛГАРИЯ ВИОЛИНА КОСТОВА

Предизвикателствата, актуални за местната власт теми и възможностите за партньорство обсъдиха на среща днес кметът Стефан Радев и Гуверньорът на Ротари България Виолина Костова. На срещата присъстваха президентът на Ротари клуб-Сливен Николай Куршумов и Антон Томчев, паст асистент дистрикт гуверньор.

В рамките на срещата гуверньорът за ротарианската 2022-2023 г. Виолина Костова изказа благодарност към Общинската администрация за подкрепата и ползотворната партньорство в инициативи и проекти с Ротари клуб-Сливен, насочени към подобряване живота на хората в града.

От своя страна кметът Стефан Радев заяви, че Община Сливен винаги е отворена за диалог, идеи и реализиране на проекти, които да са в интерес на всички жители и качеството им на живот. Община Сливен и местният парламент подкрепиха предложенията, едно от които е на ротарианците в Сливен, за изграждане на бюст-паметник на Георги Данчев.

Акцент в разговора бяха и целите на Ротари България, които са насочени основно в образованието чрез проекти и каузи за подпомагане на професионалното и личностно развитие на подрастващото поколение в страната.

Президентът на Ротари Клуб-Сливен Николай Куршумов представи настоящите  проекти и инициативи на клуба, по които ще продължи да се работи и занапред.

Тази година Ротари България чества 90 години от създаването си, като броят на клубовете в цялата страна непрекъснато нараства. Днес те са вече 90.

Предишна ОТ ДНЕС ЗАПОЧНА РЕМОНТА НА ДЪРВЕНИЯ МОСТ НАД ЕДНОИМЕННАТА РЕКА В НЕЙКОВО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

16 СЛУЧАЯ НА COVID-19 БЯХА РЕГИСТРИРАНИ ОТ 20 ДО 26 ЮЛИ

  В периода от 20 до 26 юли бяха регистрирани 16 случая на коронавирусни инфекции в Сливен и областта, съобщиха от Областния кризисен щаб.  В предходния едноседмичен период новозаболелите бяха 26

Новини Сливен

ДНЕС ПОЧИТАМЕ СВЕТА ВАРВАРА

На 4 декември православната църква почита паметта на Света Варвара. Родена в знатно семейство, тя приема християнската вяра. Това ядосало баща й езичник, който я предал на градоначалника и лично

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

По време на разпит: – Кажи ми откъде си купи тази диплома за висше образование? – Намерих я на пътя. – Искаш да кажеш, че си намерил на пътя диплома