КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГРАЖДАНИ В ПРИЕМНИЯ СИ ДЕН
май 19, 2022 213 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГРАЖДАНИ В ПРИЕМНИЯ СИ ДЕН

В рамките на днешния приемен ден на кмета Стефан Радев жители на общината имаха възможност да споделят различни казуси и да потърсят съдействие за решение.Сливенският градоначалник бе запознат с конкретен случай по пътната инфраструктура в един от кварталите на града. По отношение на друг казус, свързан с уличната регулация в жилищен район, Стефан Радев увери гражданите, че вече има готов регулационен план, който се очаква да бъде одобрен, с което да се реши дългогодишният им проблем. По отношение на казус, касаещ междублоково пространство, кметът пое ангажимент за проверка на място от общински експерти.

От заместниците на кмета и секретаря на общината беше потърсено съдействие по отношение на трудова заетост, лични въпроси, консултация за имотна сделка и мерки, които могат да предприемат във възникнала ситуация.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 

Предишна 83 УЧАСТНИЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИХА В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС„С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА”
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР Е ХВАНАТ ЗАД ВОЛАНА

47-годишен мъж е хванат да управлява МПС  с концентрация на алкохол 2,59 промила в град Сливен. В хода на ежедневния контрол по установяване на водачи, употребили алкохол и упойващи вещества,

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА: СТИГА АНАЛИЗИ, ВРЕМЕ Е ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ

Три пъти по-високи сметки за ток ще платят общините от област Сливен през януари. Все по-тежка става обстановката заради високите цени на електроенергията. Проблемът касае всички общински структури, училища, детски

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ПРОЕКТИТЕ В ТРИТЕ КВАРТАЛА ЩЕ СА МОДЕЛ ЗА БЛАГОУСТРОЯВАНЕ И НА ДРУГИ РАЙОНИ В ГРАДА

Проектите за благоустрояването на участъци от кварталите „Сини камъни“, „Дружба“ и „Българка“ са много важни за нас, защото  чрез тях ще проверим как работи моделът за облагородяване на жилищните квартали.