КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОСРЕЩНА КМЕТА НА ТЕРНОПОЛ СЕРХИЙ НАДАЛ

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОСРЕЩНА КМЕТА НА ТЕРНОПОЛ СЕРХИЙ НАДАЛ

Кметът Стефан Радев посрещна делегация от Тернопол, водена от кмета на града Серхий Надал. В срещата взе участие и председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев. Делегацията е на посещение по повод честванията за празника на града – Димитровден.

 Кметът поздрави гостите и изрази задоволството си от посещението им. „Изключително сме щастливи да Ви посрещнем тук, в нашия град. Бихме искали да затвърдим добрите си отношения“, заяви кметът Радев.

Той обсъди с украинския си колега част от проектите, които общината реализира с европейско финансиране. По време на разговора стана ясно, че и в побратимения на Сливен град Тернопол в момента също се работи по европейски проекти.

Участниците се обединиха около идеята за търсене на начини и форми за задълбочаване на партньорството и доброто сътрудничество между двата града.

„Ще се радвам реализирането на общите ни проекти да се приеме добре от обществеността и на двата града“, допълни още Стефан Радев.

В делегацията участва и заместник-кметът по икономическите въпроси Владимир Дидич.

Предишна ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ В ТУРИЗМА И ГРАДСКАТА СРЕДА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ УТРЕ В СЛИВЕН
Следваща В НАВЕЧЕРИЕТО НА ДИМИТРОВДЕН РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ВЕЧЕР ПОСВЕТЕНА НА АРХ. ГЕОРГИ КОЗАРОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

МАЛКИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА КЛУБ „ГРИФОН“ – СЛИВЕН СТАНАХА ОТБОР №1 В БЪЛГАРИЯ

Отлично представяне на КБИ „ Грифон“ на Националното първенство по Шотокан Карате – До, отчитат от сливенския клуб. Проявата се проведе в столицата, където участваха над 500 състезатели от цялата страна, поясни

Новини Сливен 0 коментара

НАЧАЛНИКЪТ НА СЛИВЕНСКИЯ ГАРНИЗОН ПОЛКОВНИК ВАЧЕВ СТАНА НА 50

Полковник Любомир Вачев, командир на Центъра за подготовка на специалисти и началник на сливенския гарнизон, днес навършва 50 години. Танкистът прие първите поздрави от множеството военни и граждани на площад

Новини Сливен 0 коментара

УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ НА ОБЩИНСКИ ФОНД „КУЛТУРА“-СЛИВЕН ОБЯВЯВА ВТОРАТА СЕСИЯ ЗА 2017 ГОДИНА

Общински фонд „Култура” обявява втората сесия за набиране на предложения за проекти в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край, за настоящата година. Проекти се подават от

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

six + one =