КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЛУЧИ ПЛАКЕТ ОТ СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЛУЧИ ПЛАКЕТ ОТ СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА

Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Наградата му бе връчена от председателя на Областния съвет на организацията в Сливен полковник Божидар Борденяшки. Той благодари на кмета за подкрепата по време на честванията на 110 години от създаването на Трета българска армия на 14 септември тази година.

„Плакетътизработихме специално за годишнината, връчва се на  командващите Трета армия и на представителите на местната власт в Сливен. С вашето присъствие и подкрепа демонстрирахте на практика едно единство между сливенското войнство и общинската власт“, каза пол. Борденяшки. Идеята на Съюза е подобно събитие да се организира всяка година.

Кметът увери, че общите дейности ще продължат и занапред, както и с всички, пазещи паметта за българската бойна слава, извоювани победи и велики наши военни стратези.

На срещата присъстваха още Митко Манев – председател на Общинския съвет на Съюза и Ангел Васков – зам.-председател на Областния съвет на организацията.

 

Предишна МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ РУМЕН ПЕТКОВ ЗА ПРОФ.СТЕФАН СИМЕОНОВ И ЛИСТАТА НА "БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД" В СЛИВЕН
Следваща ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ В СЛИВЕН ЗА 30 СЕПТЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖЕНА Е ОТКРИТА ОБЕСЕНА В ДОМА СИ

Жена е открита обесена в дома си в град Нова Зaгора, научи Sliveninfo. Тялото й е намерено в сряда. Жената е на 51 години. По случая е образувано досъдебно производство.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧВА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ТОПЪЛ ОБЯД

Община Сливен стартира предоставянето на „Топъл обяд”  по Проект „3.1-Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19 в община Сливен“, процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05FMOP001-5.001. Проектът

Новини Сливен

ОТКРИХА ОФИЦИАЛНО ПЛАНИНСКО „БЪЛГАРКА“

Официалното откриване на планинско изкачване „Българка 2018“ беше днес на обяд на площад „Хаджи Димитър“. На откриването присъства заместник- кметът Пепа Чиликова. 56 пилоти стартират в третия кръг от националния