КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ПЕДАГОЗИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА УЧИТЕЛЯ
05.10.2022 425 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ПЕДАГОЗИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА УЧИТЕЛЯ

Днес, в Международния ден на учителя, отново имаме възможност да изразим своите почит и уважение към хората, които водят света по пътя на знанието и просветата. Те са тези, които ни дадоха криле, изградиха у нас, а сега и у децата ни българската идентичност и дух, вдъхновяват ни и ни показват един необятен свят. Приемат учителската професия като призвание за цял живот! Поемат отговорност за развитието и изграждането на бъдещето. Техният труд и усилия заслужават уважение и дълбока признателност!

Скъпи учители, благодаря ви! Бъдете здрави, изпълнени с енергия и търпение! Продължавайте да поощрявате своите ученици и да ги подкрепяте по пътя на познанието!

Честит празник!

 

 

 

 

 

 

 

 

Предишна ПОЗДРАВ ДО УЧИТЕЛИТЕ ПО СЛУЧАЙ 5 ОКТОМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛЯ
Следваща "ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ" - СЛИВЕН ПОЛУЧИ ОТЛИЧИЕ ЗА ГРИЖАТА КЪМ ВЕТЕРАНИТЕ ОТ ВОЙНИТЕ И ВОЕННОИНВАЛИДИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА ВЕЛИКДЕН БЯХА ОБЯВЕНИ ОЩЕ 2 СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН И 1 В ЯМБОЛ

На Великден от Националния оперативен щаб обявиха нови 2 случая на заразени с коронавирус в Сливен. Общата бройка до момента достигна 21. Бе съобщено и за нов случай в Ямбол,

Новини Сливен

 ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕСТИ 5 МИЛИОНА ЛЕВА ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ

Около 5 мил. лв. е успяла да спести Община Сливен от проекти по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. „Успяхме да спестим средства от процедурите, които сме провели до сега.

Новини Сливен

140 ГОДИНИ ОТ СВОЕТО СЪЗДАВАНЕ ОТБЕЛЯЗА ГИМНАЗИЯТА ПО ТЕКСТИЛ „ДОБРИ ЖЕЛЯЗКОВ“ В СЛИВЕН

140 години от създаването на Професионалната гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“-Сливен бяха отбелязани с тържествен концерт в Драматичен театър „Стефан Киров“. По повод бележитата годишнина кметът Стефан Радев