КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА МЮСЮЛМАНИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН С ГОЛЕМИЯ ПРАЗНИК РАМАЗАН БАЙРАМ
21.04.2023 667 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА МЮСЮЛМАНИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН С ГОЛЕМИЯ ПРАЗНИК РАМАЗАН БАЙРАМ

Кметът Стефан Радев поздравява всички мюсюлмани в община Сливен със свещения празник Рамазан Байрам, който е свързан с прошката, милосърдието и помирението.
„Бъдете здрави, изпълнени с вяра и надежда! Нека тези свещени празнични дни изпълнят домовете и сърцата ви с благодат, мир и любов“, написа във Фейсбук страницата си Стефан Радев.

По покана на районния мюфтия Турхан Хасан, кметът беше гост на тържествен „ифтар“, организиран от Районното мюфтийство в Сливен края на свещения месец Рамазан. На тържествената вечеря присъстваха Генералният консул на Република Турция в Бургас Сенем Гюзел и народният представител от сливенски избирателен район – Хатидже Георгиева.

Предишна АКАД. ИВАНКА ДЕНЕВА ПРИСЪСТВА НА ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА НА ДИЕГО ФЕРНАНДЕС ВЪВ ВАЛЕНСИЯ (ИСПАНИЯ)
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ“ 2023 ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВА АРЕСТА НА ПИЯНИ ШОФЬОРИ

Двама водачи, употребили алкохол, са установени от полицейски служители на територията на РУ-Сливен. На 25 април в местност „Терасите“ е извършена проверка на  лек автомобил „ВАЗ“, управляван от 59-годишния М.М.

Новини Сливен

ВОДАТА В ЯЗОВИР „АСЕНОВЕЦ“ Е ДОСТАТЪЧНА ЗА ВОДОСНАБДЯВАНЕТО НА СЛИВЕН

Водата в язовир „Асеновец“ е достатъчна за водоснабдяването на Сливен. Полезният обем на язовира е 28  млн . куб. м. вода, като в момента той е запълнен на една трета.

Новини Сливен

ЦВЕТАН ИВАНОВ СПЕЧЕЛИ ПЛАНИНСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОЛОЕЗДЕНЕ „XCM SLIVEN ROCKS“

Цветан Иванов спечели планинското състезание по колоездене „XCM Sliven Rocks“ в дисциплината Крос кънтри маратон, което се проведе в Сливен на 12 юни. В надпреварата участваха състезатели от цялата страна.