КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА МЕДИЦИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ – ЧУДОТВОРЕЦ

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА МЕДИЦИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ – ЧУДОТВОРЕЦ

Днес, когато честваме празника на Свети Иван Рилски-Чудотворец, покровител на българския народ, лечител и патрон на българските лекари, се обръщам към медиците в община Сливен. Не само днес, а всеки ден трябва да засвидетелстваме своето уважение към техните труд, енергия и всеотдайност, които влагат в своята хуманна професия. Изправени сме пред голямо предизвикателство във времето, в което живеем, но те продължават достойно да изпълняват своята благородна мисия, не само заради положената клетва, а в името на здравето и живота на всички нас.

От името на нашите съграждани им благодаря, като им пожелавам здраве, енергия, още много професионални и лични успехи и вдъхновение!

Честит празник!

Предишна Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЗДРАВЯВА ЛЕКАРИТЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК
Следваща Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ И Д-Р МАРИЕТА БОЖИДАРОВА ПОЛУЧАВАТ ПРИЗА "ЛЕКАР НА ГОДИНАТА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СПОКОЙНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Пътната обстановка на територията на община Сливен е спокойна. Около 10-15 см е снежната покривка във високите планински части, вследствие на снеговалежите през вчерашния ден и по-късно вечерта, съобщи инж.

Новини Сливен

„ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ЕДИН ОГРОМЕН ПАРКИНГ, АКО ПОВЕЧЕ ХОРА НЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ“

„Целта ни трябва да е все повече хора да използват градския транспорт. Всеки пътник в градския транспорт е един автомобил по-малко по улиците на града. Вече сме започнали да работим

Новини Сливен

СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ОТ КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „ТУИДА“ С ТРИ ЗЛАТНИ И ЕДИН БРОНЗОВ МЕДАЛ

Държавно лично отборно първенство по спортни танци и надпревара за Купа България се проведе на 27 октомври в град Сливен. Състезанията са част от Държавния спортен календар на Българска федерация