КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ НИКУЛДЕН
06.12.2022 584 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ НИКУЛДЕН

Ето, че отново настъпи онова особено време в края на всяка отиваща си година, което изпълва всеки от нас с малко носталгия и трепетно вълнение пред неизвестното, което ни очаква. Големият празник Никулден, който честваме днес, ознаменува началото на подготовката за предстоящите семейни празници. Наред с еуфорията, която ни завладява, си правим и равносметка. Вярвам, че изминалите две години ни показаха силата на човешкия дух, колко важно е да сме обединени и грижата към човека, независимо дали ни е близък или непознат. Дълбоката съпричастност и подкрепа между хората в едно общество, вярата им в утрешния ден, ги прави още по-успешни и силни срещу превратностите.

В Деня на Свети Николай Мирликийски, който се почита като избавител на пленниците и покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите, пожелавам на всички здраве, домове изпълнени с топлина и уют, много късмет и сполука! Нека всички именици носят гордо и с чест своите имена! Честит празник!

Предишна ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД НИКУЛДЕН
Следваща ДВАМА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН СРЕЩУ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОКОЛО 150 НАДЗИРАТЕЛИ, ПОЛИЦАИ И ПОЖАРНИКАРИ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ УТРЕ ПРЕД СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР

Около 150 надзиратели, полицаи и пожарникари ще протестират утре пред женския затвор в Сливен. Това съобщи Цветан Михайлов, секретар на Управителния съвет на Синдиката на служителите в затворите в България.

Новини Сливен

НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЗА ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО ПО ПОВОД СЕДМИЦА НА ГОРАТА

Днес бяха отличени учениците, взели участие в конкурса за детско творчество на тема “Гората е живот и обща отговорност”. Конкурсът бе организиран по повод Седмицата на гората от “Югоизточно държавно

Новини Сливен

ГЕРБ – СЛИВЕН РЕГИСТРИРА КАНДИДАТИТЕ СИ ЗА МЕСТНИЯ ВОТ

ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си за кмет на община, общински съветници и кметове на населени места. „Очакваме ползотворна кампания, в която да се чуят полезни