КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ДАМИТЕ ОТ ОБЩИНСКИ СТРУКТУРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ
март 8, 2023 430 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ДАМИТЕ ОТ ОБЩИНСКИ СТРУКТУРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ

Поздравителни адреси по случай Международния ден на жената – 8 март, изпрати кметът Стефан Радев до всички дами, които са част от общинските структури в Сливен. Сред тях са училищата и детските градини, социалните центрове, Дом за стари хора-Сливен, културните институти и народните читалища.

„Поздравявам всички жени за нежната сила, с която правят света по-добър!  Майките, които със своята отдаденост, са наша опора и утеха. Бъдете благословени за това, че дарявате живот и сте движещата сила в грижата и отглеждането на децата ни!“, се посочва в част от поздравлението на градоначалника. Той пожелава на всички здраве, успехи, вяра и мирни дни.

В изпълнение на амбициозната си политика, насочена към изграждане и  обновяване на материалната база на обектите от образователната, социалната и културната сфери, Общината предвижда поетапни ремонти и занапред, бе категоричен кметът Радев. През последните няколко години беше обновена базата на редица пенсионерски клубове в града. С решение на Общинския съвет, миналата година дейността им бе разширена, като обхвана потребители от различни социални групи. Като следваща стъпка в надграждането на социалните услуги, предстои Общината да кандидатства с проект за обновяване на Дома за стари хора. Цялостното обновяване, доизграждане и ремонт на детски градини в Сливен и в малките населени места, също са част от планираните дейности.

Предишна 7 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА СМЪРТТА НА ПЕТЪР ДОСЕВ ОТ СЛИВЕН
Следваща СЪВЕТЪТ ПО ВЪПРОСИТЕ НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ЗАСЕДАНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАГРАДИ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СЛИВЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗЛОЖБА ЗА ГОДИШНИНАТА

Изложба „13 безсмъртни българи“ беше открита в зала „Май“ по повод 140 години от Освобождението на Сливен от турско иго. Състоя се и награждаване на участниците от Ученическия конкурс „140

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН РАЗКРИ НАРКОЛАБОРАТОРИЯ

Сливенската полиция разкри нарколаборатория. Един човек е задържан по време на акцията в неделя вечерта, научи Sliveninfo. Дрогата е била приготвена в къща на ул. „Великокняжевска“. Очаквайте подробности!

Новини Сливен

КОЛА ГОРЯ НА ПЪТЯ СЛИВЕН-ЯМБОЛ

На 23 ноември, в 19,22 часа, е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Произшествието е възникнало по време на движение по пътя Сливен-Ямбол, преди разклона за село