КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ДАМИТЕ ОТ ОБЩИНСКИ СТРУКТУРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ
08.03.2023 562 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ДАМИТЕ ОТ ОБЩИНСКИ СТРУКТУРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ

Поздравителни адреси по случай Международния ден на жената – 8 март, изпрати кметът Стефан Радев до всички дами, които са част от общинските структури в Сливен. Сред тях са училищата и детските градини, социалните центрове, Дом за стари хора-Сливен, културните институти и народните читалища.

„Поздравявам всички жени за нежната сила, с която правят света по-добър!  Майките, които със своята отдаденост, са наша опора и утеха. Бъдете благословени за това, че дарявате живот и сте движещата сила в грижата и отглеждането на децата ни!“, се посочва в част от поздравлението на градоначалника. Той пожелава на всички здраве, успехи, вяра и мирни дни.

В изпълнение на амбициозната си политика, насочена към изграждане и  обновяване на материалната база на обектите от образователната, социалната и културната сфери, Общината предвижда поетапни ремонти и занапред, бе категоричен кметът Радев. През последните няколко години беше обновена базата на редица пенсионерски клубове в града. С решение на Общинския съвет, миналата година дейността им бе разширена, като обхвана потребители от различни социални групи. Като следваща стъпка в надграждането на социалните услуги, предстои Общината да кандидатства с проект за обновяване на Дома за стари хора. Цялостното обновяване, доизграждане и ремонт на детски градини в Сливен и в малките населени места, също са част от планираните дейности.

Предишна 7 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА СМЪРТТА НА ПЕТЪР ДОСЕВ ОТ СЛИВЕН
Следваща СЪВЕТЪТ ПО ВЪПРОСИТЕ НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ЗАСЕДАНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗПЛАТИ СУБСИДИИТЕ НА СПОРТНИТЕ КЛУБОВЕ ПО НАРЕДБАТА ЗА ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ ЗА 2021 Г.

Спортните клубове, кандидатствали и одобрени  за финансово подпомагане  от Община Сливен, получиха субсидиите си за 2021 година. Общо 33 клуба са кандидатствали по Наредбата за условията, критериите и реда за финансово подпомагане

Новини Сливен

ЧАСТНИ СЛИВЕНСКИ АГЕНЦИИ ДАВАЛИ ПОДКУПИ ЗА ПОГРЕБЕНИЯ

Заявявам го неофициално, но се знае, че частни агенции дават подкупи за погребения в Сливен. Това обяви сензационно Георги Киров, управител на общинската погребална агенция в града под Сините камъни.

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА СКАНДАЛНОТО МЪЛЧАНИЕ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – СЛИВЕН

Областна администрация – Сливен продължава да мълчи по ключови теми. Администрацията мълчи за четвъртия член от политическия кабинет на областния управител. В сайта й фигурира длъжността експерт връзки с обществеността.