КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ МОНА КАЧАРОВА ПО ПОВОД 100-ГОДИШНИЯ Й ЮБИЛЕЙ

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ МОНА КАЧАРОВА ПО ПОВОД 100-ГОДИШНИЯ Й ЮБИЛЕЙ

Кметът Стефан Радев поздрави Мона Качарова от село Мекчарево, която навърши 100 години. Той й изпрати кошница с плодове и в поздравителен адрес й пожела да бъде здрава и да се радва на обичта на близките.

„Радвам се, че имам честта да отправя най-сърдечните си пожелания за много здраве и благополучие към един достоен и светъл човек. Съхранявайте все така силен духа си и учете младите на трудолюбие, търпение и съпричастност. Позволете на любимите хора да ви даряват обичта и вниманието си, да се радват на Вашата подкрепа и носят спокойствие на старините Ви! Съхранявайте силите си и предавайте мъдростта, натрупана по време на житейския Ви път! Честит празник!“, пише в поздравителния адрес на кмета.

На празника днес присъства заместник-областният управител Камен Костов, който от името на областния управител Чавдар Божурски поздрави столетницата.

„Много малко хора имат шанса да изминат такъв житейски път, като Вашия, да познават промените на различни епохи, да отгледат деца, внуци, правнуци и праправнуци, да съхранят уважението на близки и познати и да бъдат пример за тях. Поднасям уважението си към Вас и семейството Ви с най-сърдечни пожелания за здраве и още много радости, които да съпътстват дните Ви!“, пише в поздравителния адрес Божурски.

„Малко са хората, които имат щастието да преминат изпитанията и радостите на цял век и да продължат живота си в ново столетие. Изразявам уважение към Вашата мъдрост. От все сърцеВи пожелавам здраве!“, каза кметът на село Мекчарево Георги Стоянов.

На територията на Община Сливен живеят двама столетници.

Предишна ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПОЛСКО - БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКА КАМАРА ВЛАДИМИР РУСЕВ КАНИ В СЛИВЕН ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА ПОЛША ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО
Следваща СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ФИРМА "ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ" ПОЗДРАВЯВАТ СВОЯ УПРАВИТЕЛ ПЕТКО ЧОЛАКОВ ЗА ИМЕНИЯ МУ ДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА ФИНАНСИРА ПРОЕКТИ И ДЕЙНОСТИ НЕ САМО В ГРАДА, НО И В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Община Сливен ще продължи да отпуска приоритетно средства за ремонт и поддръжка на уличната мрежа и за подобрения в малките населени места, заяви кметът Стефан Радев във връзка с актуализацията

Новини Сливен

ГЕРБ-СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева и представители от областната организация на партията се включиха в церемонията по повод 133 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕП АНТОНИО ТАЯНИ: БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИВА И РАЗКРАСЯВА НЕПРЕКЪСНАТО

От посещенията си в България имам отлични впечатления. Местната власт в България работи в интерес на гражданите и в резултат на това страната непрекъснато се развива и разкрасява. Това заяви