КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ В СЛИВЕН

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ В СЛИВЕН

Кметът Стефан Радев откри новата учебна година в ОУ „Панайот Хитов“ в Сливен. В приветствието си към ученици, учители и родители той подчерта, че няма по-добра инвестиция от образованието и всяко усилие, вложено в него, си заслужава. Към първокласниците той отправи пожелание за успешен старт в училище, а на по-големите ученици – да надграждат постигнатото и да следват мечтите си.

„Пристъпвайте смело, бъдете любопитни и знайте, че усилията стократно ще ви се отплатят в живота, който чрез знанието ще ви открие безкрайни възможности. Пожелавам на всички много здраве, една успешна и присъствена година“, каза кметът. Той благодари на учителите за професионализма и всеотдайността, с които водят децата напред.

„Днешният ден е от тези, които се помнят за цял живот. Запазете винаги това вълнение, което изпитвате, ученици. Колеги, подайте с обич ръка на вашите възпитаници, помагайте им да преодолеят изпитанията и да сбъднат мечтите си. Бъдете не просто учители за тях, а и вдъхновители“, каза директорката Красимира Ганева. Тя подчерта, че родителите са основен партньор на училището и ги призова да вдъхват увереност на децата си, за да станат знаещи, можещи и успешни хора.

Откриването на учебната година се проведе при спазване на противоепидемичните мерки и осигурен режим за поетапно влизане на класовете в училище.

Предишна ПЪРВИЯТ ЗВЪНЕЦ УДАРИ ЗА 1705 УЧЕНИЦИ В УЧИЛИЩА ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ
Следваща ОТКРИХА НОВИЯ ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН И ОБНОВЕНАТА СГРАДА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХОТЕЛИЕРСТВО И ТУРИЗЪМ „АКАДЕМИК НЕДЕЛЧО НЕДЕЛЧЕВ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОЩЕ 2 НАРУШЕНИЯ НА КАРАНТИНАТА В СЛИВЕН

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 688 проверки за спазване

Новини Сливен

САРКИС ШАКЛИЯН ОГЛАВИ ДВИЖЕНИЕ „ЗАЕДНО” В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Известният предприемач Саркис Шаклиян стана председател на движение „Заедно” в област Сливен. Новината съобщи лично професор Александър Томов, лидер на движението, при последната си визита в града под Сините камъни.

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ СЛИВНАЛИЯТА ПРОФ. ИВАН ТЮТЮНДЖИЕВ

Напусна ни историкът проф. дин Иван Тютюнджиев. Той е роден в  Сливен, където завършва с пълно отличие гимназия „Добри Чинтулов“. След завършване на история Иван Тютюнджиев бе 4 години учител