КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ДАДЕ ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА РАБОТАТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ
16.09.2023 926 Прегледи

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ДАДЕ ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА РАБОТАТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

„Мога да дам много висока оценка за работата на общинския съвет по време на мандата“, каза в отговор на журналистически въпрос за взаимодействието с местния парламент кметът Стефан Радев.
Той благодари на съветниците от всички групи, включително и на тези, които са отправяли критики към общинска администрация.

„От дебатите, които сме водили, сме извличали полза и сме търсили най-доброто решение. Работата ни беше много ползотворна. Сигурно на пръстите на едната си ръка мога да изброя решенията, които не бяха приети от този общински съвет. Основното в работата ни беше, че публичният интерес стоеше на първо място през всички сесии, които сме имали“, допълни кметът.
Според него Сливен е пример за това как Община и Общински съвет могат да се обединяват около каузи, които са важни за града и цялата община, дори в ситуации на предстоящи избори.

Предишна КОСТА КАРАНАШЕВ: "Г-ЖО НЕНОВА, ВИЕ ПРЕВЪРНАХТЕ ОУ "КАП. ПЕТЪР ПАРМАКОВ В ЕДНО ОТ НАЙ-ЕЛИТНИТЕ УЧИЛИЩА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ"
Следваща СВЕТОФАР НА "СТЪКЛЕНОТО" КРЪСТОВИЩЕ Е ПРЕЧУПЕН ПРИ ПТП

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЕЗ ВОДА УТРЕ ОТ 9 ДО 19 ЧАСА ЩЕ БЪДЕ БУЛЕВАРД „П.ХИТОВ“

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи за: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и

Новини Сливен

ЗАПОЧВА XVI НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН“

На 20 април, събота ще бъде открит XVI Националния фестивал „Цветен камертон“. В зала „Сливен“ от 12.00 часа ще бъде даден старт на конкурса, в който се състезават млади таланти

Новини Сливен

ИЗНЕНАДА – ЖЕНА ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН

За първи път в политическата си история ДПС залага на жена  – водач на листата си за парламентарни избори в Сливен. Иде реч за Хатидже Георгиева, научи  Sliveninfo. Тя е