КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН

Няма да ставам съветник. Получих покана, но отказах, защото ангажиментите ми са прекалено много, а в момента тече и мандат, който трябва да изпълнявам. Това обяви пред Sliveninfo д-р Юлия Бянкова, началник по отделението по анестезиология в областната болница на Сливен. Поканата към нея дошла от ГЕРБ.

ПП ГЕРБ ще има известен лекар в своята листа. Това е д-р Димитър Павлов, който е началник на отделението по гастроентерология в МБАЛ „Хаджи Димитър“ – Сливен. Специалистът в момента завършва втория си мандат като съветник. Този път обаче той ще бъде на по-предно място в листата на партията.

Известната учителка по химия Лидия Димитрова ще бъде в листата на ПП ГЕРБ. Преди няколко години Димитрова стана носител на награда „Аргира Жечкова“. Тя преподава химия в ППМГ „Добри Чинтулов“. С нейното привличане ГЕРБ „удрят в десятката“, защото Димитрова се ползва с много добро име в учителското съсловие.

Ново лице сред съветниците на ГЕРБ ще бъде адвокат Станимир Комбалов, който е известен баскетболист от близкото минало. В момента Комбалов е председател на Адвокатската колегия в Сливен .

Sliveninfo научи, че сред кандидатите за съветници от ГЕРБ няма да бъдат бизнесмените Тодор Начев и Димитър Батаков, както и бизнесдамата Галя Вучкова. И тримата имат по три мандата като съветници.

Водач на листата на ГЕРБ ще бъде сегашният кмет на общината Стефан Радев, който е и кандидат за втори мандат. На второ място е общинският председател Здравко Костадинов, а трети е Димитър Митев – председател на общинския съвет.

Предишна АБВ "ТУПКА ТОПКАТА" ДО 13 ПЕТЪК
Следваща ДИМИТЪР СЯРОВ ВЛИЗА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВОДАТА В ЯЗОВИР „АСЕНОВЕЦ“ Е ДОСТАТЪЧНА ЗА ВОДОСНАБДЯВАНЕТО НА СЛИВЕН

Водата в язовир „Асеновец“ е достатъчна за водоснабдяването на Сливен. Полезният обем на язовира е 28  млн . куб. м. вода, като в момента той е запълнен на една трета.

Новини Сливен

НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В 10-то ИЗДАНИЕ НА ФОТОКОНКУРСА „БЕБЕТАТА НА МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ – СЛИВЕН“

Победителите в юбилейното, 10-то издание на фотоконкурса „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен, получиха наградите си в Деня на родилната помощ – Бабинден. Директорът на болницата д-р Васислав Петров благодари

Новини Сливен

39. МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН ОТ 28 ДО 30 ЮНИ

Този уикенд Сливен ще бъде домакин на Монбат Рали Сливен – втори кръг от Българския рали шампионат и четвърти кръг от Балканския рали трофей на FIA. На пресконференция в Общината