КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА СПАЗИ ТРАДИЦИЯТА ПЪРВИ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ СИ
януари 12, 2021 1164 Прегледи

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА СПАЗИ ТРАДИЦИЯТА ПЪРВИ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ СИ

Днес стартира кампанията по заплащане на местните данъци и такси в Община Твърдица за новата 2021 г. Началото бе дадено от кмета на общината Атанас Атанасов, който заплати своите задължения в общинската каса.

Няма промени в размерите на данъците и таксите за 2021 г. спрямо предходната 2020 година. Размерите на данъците може да се заплатят на две равни вноски-до 30.06.2021 г. и до 31.10.2021 г. При заплащането им в пълен размер в срок до 30.04.2021 г. се ползва 5 процента отстъпка. Особеност съществува в срока за плащане на новопридобити МПС-та през текущата година. При тях срока за плащане на данъка е двумесечен, считано от датата на придобиване. При заплащане на данъците със закъснение се начислява лихва за просрочие, напомнят от Общинска администрация -Твърдица.

„Радио Сливен нет“
Предишна СРУТИ СЕ СТЕНА НА КЪЩА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
Следваща РУ - СЛИВЕН ИЗДИРВА 61-ГОДИШЕН МЪЖ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЛС-СЛИВЕН: ЛЕКАРИТЕ НЕ СА УБИЙЦИ

Позиция На РК на БЛС гр. Сливен Във връзка със смъртта на 15 годишната Зейнеб, починала на 20.06.2021 г. в МБАЛ”Д-р Иван Селимински” АД гр. Сливен, РК на БЛС гр.

Новини Сливен

ОТКРИХА МАРИХУАНА В ШОФЬОР НА АУДИ

Притежаване на наркотици са установили служители на група „Охрана на обществения ред“ в Сливен. При обход на централна градска час, около 03,00 часа на 26 март, е извършена проверка на

Новини Сливен

СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА ИЗПРАЩА АКТЬОРИТЕ ОТ ТЕАТЪР „КЛАСИКА“ С ПОСТАНОВКАТА „ЖЕНСКО ЦАРСТВО“ И ПРЕМИЕРА НА НОВАТА СИ КНИГА

След период на огромни успехи по национални и международни форуми с драмите „Последното лято на Индже“, „Самодивска любов“, „Има един народ“, „Отвъд мечтаното“ и „Пътеки на вярата“, „Класика“ ще представи