КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ОБЩИНАТА
август 11, 2020 442 Прегледи

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ОБЩИНАТА

Приключи рехабилитацията на улици в Твърдица, Сборище и Шивачево. Това е един от сериозните проекти, по които работи усилено Община Твърдица, коментира в интервю за Радио Сливен Нет кметът Атанас Атанасов.

По думите на кмета Атанасов, приключва и „прословутият проект за Сборище, който е много социален, най – големият“. По него се извършва подмяна на В и К мрежата на цяло населено място с население близо 2000 души. Надяваме се това да реши дългогодишен и сериозен проблем с В и К мрежата. Стойността на проекта е близо 5,6 млн лева, а финализирането се очаква да е през месец септември догодина, посочи кметът Атанасов.

Продължава работата по саниране на училището в Твърдица, а намеренията на общинското ръководство и изпълнителите е до началото на септември строителите да приключат с ремонтите и новата учебна година да започне в санирана сграда.

Работи се и за изграждане на нови детски градини в село Сборище и град Твърдица, вече има два готови проекта, което вдъхва оптимизъм на кмета Атанасов.

За следващия програмен период е планирано в Твърдица и в Шивачево да бъде изградена нова В и К мрежа, като за Твърдица има пълна проекта готовност.

 

Предишна ВЪВЕЖДАТ ЕЖЕДНЕВЕН ВРЕМЕНЕН РЕЖИМ НА ВОДАТА В ЧАСТ ОТ КОТЕЛ
Следваща ЛЕК АВТОМОБИЛ ГОРЯ НА БУЛ. „ГЕОРГИ ДАНЧЕВ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 28 НОЕМВРИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ИЗБЕРЕ ДВАМА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И ЩЕ СФОРМИРА ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ

На 28 ноември ще има второ заседание на новоизбрания общински съвет в Сливен. „На него ще бъдат избрани двама заместник- председатели и ще бъдат гласувани членовете и ръководствата на постоянните

Новини Сливен

ПОЗИЦИЯ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН” ЕАД

Ние, от „Топлофикация Сливен“ ЕАД непрекъснато следим информацията в медиите, която се публикува за всичко свързано с  областта на енергетиката. През вчерашния ден в обществото се зароди сериозна дискусия по

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА БСП-СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 141 ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ГРАДА ОТ ОСМАНСКО ИГО

С тържествена церемония на 17 януари Сливен отбеляза 141 години от освобождението на града от османско иго. Заупокойна молитва в памет на загиналите и благодарствен молебен по повод освобождението на