КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ОБЩИНАТА
август 11, 2020 367 Прегледи

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ОБЩИНАТА

Приключи рехабилитацията на улици в Твърдица, Сборище и Шивачево. Това е един от сериозните проекти, по които работи усилено Община Твърдица, коментира в интервю за Радио Сливен Нет кметът Атанас Атанасов.

По думите на кмета Атанасов, приключва и „прословутият проект за Сборище, който е много социален, най – големият“. По него се извършва подмяна на В и К мрежата на цяло населено място с население близо 2000 души. Надяваме се това да реши дългогодишен и сериозен проблем с В и К мрежата. Стойността на проекта е близо 5,6 млн лева, а финализирането се очаква да е през месец септември догодина, посочи кметът Атанасов.

Продължава работата по саниране на училището в Твърдица, а намеренията на общинското ръководство и изпълнителите е до началото на септември строителите да приключат с ремонтите и новата учебна година да започне в санирана сграда.

Работи се и за изграждане на нови детски градини в село Сборище и град Твърдица, вече има два готови проекта, което вдъхва оптимизъм на кмета Атанасов.

За следващия програмен период е планирано в Твърдица и в Шивачево да бъде изградена нова В и К мрежа, като за Твърдица има пълна проекта готовност.

 

Предишна ВЪВЕЖДАТ ЕЖЕДНЕВЕН ВРЕМЕНЕН РЕЖИМ НА ВОДАТА В ЧАСТ ОТ КОТЕЛ
Следваща ЛЕК АВТОМОБИЛ ГОРЯ НА БУЛ. „ГЕОРГИ ДАНЧЕВ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ФУРГОН ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР

На 8 септември в РСПБЗН-Твърдица е получен сигнал за пожар във фургон  в село Сборище. Съобщението е получено в 23,23 часа, произшествието е ликвидирано в 01,30 часа от един екип

Новини Сливен

ЖЕНА ШОФЬОРКА БЛЪСНА ЖЕНА ПЕШЕХОДКА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

На 27 ноември, е получено съобщение за възникнало пътно произшествие на улица „Георги Икономов“ в град Сливен. Лек автомобил „Опел Корса“, управляван от жена на 48 години от град Сливен

Новини Сливен

ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА ПРИТЕЖАТЕЛ НА ДРОГА

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен бе наложено ефективно наказание от 1 година и 4 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Атанас Д. Той е подсъдим за това,