КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ОБЩИНАТА
август 11, 2020 631 Прегледи

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ОБЩИНАТА

Приключи рехабилитацията на улици в Твърдица, Сборище и Шивачево. Това е един от сериозните проекти, по които работи усилено Община Твърдица, коментира в интервю за Радио Сливен Нет кметът Атанас Атанасов.

По думите на кмета Атанасов, приключва и „прословутият проект за Сборище, който е много социален, най – големият“. По него се извършва подмяна на В и К мрежата на цяло населено място с население близо 2000 души. Надяваме се това да реши дългогодишен и сериозен проблем с В и К мрежата. Стойността на проекта е близо 5,6 млн лева, а финализирането се очаква да е през месец септември догодина, посочи кметът Атанасов.

Продължава работата по саниране на училището в Твърдица, а намеренията на общинското ръководство и изпълнителите е до началото на септември строителите да приключат с ремонтите и новата учебна година да започне в санирана сграда.

Работи се и за изграждане на нови детски градини в село Сборище и град Твърдица, вече има два готови проекта, което вдъхва оптимизъм на кмета Атанасов.

За следващия програмен период е планирано в Твърдица и в Шивачево да бъде изградена нова В и К мрежа, като за Твърдица има пълна проекта готовност.

 

Предишна ВЪВЕЖДАТ ЕЖЕДНЕВЕН ВРЕМЕНЕН РЕЖИМ НА ВОДАТА В ЧАСТ ОТ КОТЕЛ
Следваща ЛЕК АВТОМОБИЛ ГОРЯ НА БУЛ. „ГЕОРГИ ДАНЧЕВ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЪРСИ СЕ ДИРЕКТОР НА КАДАСТЪРА В СЛИВЕН

Търси се директор на кадастъра в Сливен, научи Sliveninfo. Агенцията по геодезия, картография и кадастър обяви конкурс за шефското място на своя клон в Сливен. Препитването на тримата кандидати ще

Новини Сливен

МЪЖ ПОДПАЛИ КЪЩА, ЗАДЪРЖАХА ГО

За броени часове криминалисти на участък „Запад“ разкриха умишлен палеж на къща в сливенското село Божевци. Извършителят е задържан. Сигналът за пожара е подаден от съседи снощи в 21,13 часа.

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

На 26 октомври /петък/ сектор „Пътна полиция”-Сливен, служба „Регистрация на пътни превозни средства”,  ще работи с граждани до 15,30 часа поради промени в работата на автоматизираната информационна система.