КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: НАД 50 КОЛИ СА ПОТРОШЕНИ САМО В СЕЛО ОРИЗАРЕ
май 30, 2022 887 Прегледи

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ: НАД 50 КОЛИ СА ПОТРОШЕНИ САМО В СЕЛО ОРИЗАРЕ

Над 50 леки автомобила са със счупени стъкла и други поражения от незапомнената градушка в неделя вечер, която удари основно селата Оризаре и Сборище. Това съобщи пред Sliveninfo Атанас Атанасов, кмет на община Твърдица.

„Някой от колите са със счупени стъкла и отпред, и отзад. Ледените късове са били по-големи от яйце, но за сметка на това са падали по-рядко. Много коли са за ремонт и в село Сборище, където градушката е засегнала половината от селото.

Сериозни са пораженията на покриви на къщи, стопански дворове и обществени сгради. Средно по 100 керемиди на къща са счупени. В момента се извършва оглед на щетите”, каза кметът на община Твърдица.

Предишна ТРАДИЦИОННИЯТ ФОЛКЛОРЕН СЪБОР В САМУИЛОВО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 3 И 4 ЮНИ
Следваща ОБЩИНСКИ ФОНД „КУЛТУРА“ УТВЪРДИ БЮДЖЕТА СИ И РАЗГЛЕДА ПОДАДЕНИТЕ ПРОЕКТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ЗА ПРОЛЕТНАТА СЕСИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕ САДЯТ, ДРУГИ КРАДАТ

Една прекрасна инициатива на кафе-сладкарница „Мустан“ впечатли пешеходците по сливенското ларго в четвъртък. Един от собствениците и млада дама от персонала садиха цветя около дърветата край кефе-сладкарницата. „Инициативата е на

Новини Сливен

НАРУШИТЕЛ НА КАРАНТИНАТА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 681 проверки за спазване на карантина

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАДЪРЖАХА ОПАСЕН ГРАБИТЕЛ

Извършител на серия от грабежи е задържан в Сливен. Това стана ясно преди минути, когато ОДМВР – Сливен съобщи за извънредна пресконференция на старши комисар Димитър Величков, директор на дирекцията.