КМЕТЪТ НА СЛИВЕН УЧАСТВА В ОТКРИВАНЕТО НА ДЕСЕТИЯ МАГАЗИН ОТ ВЕРИГАТА МЕРКАНТО

Кметът на Сливен Стефан Радев участва в откриването на 10-тия магазин от веригата Мерканто. Модерният търговски обект, който се намира на бул. „Бургаско шосе“, отвори врати в четвъртък следобед. Стефан Радев преряза лентата заедно с двамата съсобственици на фирмата Емил Чанев и Мишо Чанев. Водата за берекет лисна тяхната майка Жана Чанева.

„Днес сме на едно паметно събитие за града – откриването на десетия магазин от веригата Мерканто. Пожелавам този обект да е много успешен, а магазините на фирмата да се множат и занапред, да излезете извън рамките на Сливен и България“, заяви кметът.

„Искам да благодаря на всички наши партньори, фирми и институции, които участваха в изграждането на Мерканто 10. Адмирации за целия екип на Мерканто, който работи неуморно за днешното събитие“, заяви Емил Чанев.

Собствениците на веригата бяха поздравени от много сливенски бизнесмени, банкери и шефове на институции. На откриването дойдоха областният управител Чавдар Божурски и зам.-кметът на общината Румен Иванов.

Веднага след като лентата бе прерязана гостите имаха възможност да влязат в един отлично зареден магазин, в който се предлагат:

– винаги българско и прясно месо от собствена транжорна

– винаги охладена и прясна риба от рибния щанд на магазина

– голям асортимент от печени и готвени ястия от модерната кухня на търговския обект

– голям асортимент от десерти, торти и пасти

В магазина има и кът, където клиентите ще могат да се насладят на вкусно кафе, фреш напитки и да хапнат вкусотийки от собствената кухня на магазина.

И нещо важно – откриването на Мерканто 10 стана част от отбелязването на 20 години фирма Мерканто.

Магазина започна да работи с клиенти след зрелищно шоу  със специалното участие на група “5-те сезона”, фолклорен ансамбъл “Сливен” и детско-юношески танцов състав “Бисерче“.

 

 

Предишна СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ В ОБЩИНАТА С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ
Следваща ОТКРИХА НОВ СЛУЧАЙ НА АФРИКАНСКА ЧУМА ПО СВИНЕТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗА ПО-МАЛКО ОТ ЧАС КРИМИНАЛИСТИ НА РУ – СЛИВЕН ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ

В 1 часа тази нощ е получен сигнал за нападнати и заплашени с нож две 19-годишни момчета. Пред органите на реда те са обяснили, че около 23,20 часа на 18

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ИНИЦИАТИВАТА „ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА“

Община Сливен се присъединява към глобалната инициатива „Часът на Земята“. По този повод от 20.30 до 21.30 часа на 24 март 2018 г. ще бъде загасено художественото осветление на Късноантичната

Новини Сливен

ИНФОРМАЦИОННО-ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЩАНД ЩЕ БЪДЕ РАЗПОЛОЖЕН ДО СТАРИЯ БРЯСТ НА 31 МАЙ – СВЕТОВЕН ДЕН БЕЗ ТЮТЮН

По традиция всяка година по инициатива на Световната здравна организация на 31 май се отбелязва Световния ден без тютюн. Целта на събитието е да се подчертаят рисковете за здравето, свързани