КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ НОВАТА КЛАНИЦА НА НИКОЛАЙ АТАНАСОВ

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ НОВАТА КЛАНИЦА НА НИКОЛАЙ АТАНАСОВ

Кметът на Сливен Стефан Радев и бизнесменът Николай Атанасов едновременно прерязаха лентата при откриването на новата кланица на фирма „Арланда“.

„Пожелавам много успехи за доброто на вашия бизнес и на града, в който всички живеем“, заяви кметът Радев, поздравявайки домакина.

„Много съм благодарен за добрите пожелания. И занапред ще работим за повече клиенти, по-качествена продукция и нови работни места. Доброто за нас, работниците ни и партньорите на фирмата е добро и за Сливен“, заяви Николай Атанасов.

В петък вечерта той и съпругата му бяха видимо развълнувани, посрещайки многобройните си гости в своята кланица, която се намира на пътя към Сливенските минерални бани, срещу някогашния ресторант „Тунджа“. За церемонията дойдоха кметът на общината Стефан Радев,  областният управител Чавдар Божурски, зам.-кметът на Сливен Румен Иванов, директорът на БАБХ-Сливен д-р  Пламен Пенчев , много колеги, бизнес-партньори, контрагенти, работници и близки на Николай Атанасов.

Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Йордан от църквата „Свети Архангел Михаил“ в село Жельо войвода.

„С Николай сме приятели от деца. За мен беше чест, че той ме покани да отслужа водосвета и осветя новата му касапница“, каза отец Йордан пред Sliveninfo.

По време на церемонията Николай Атанасов и съпругата му получиха много и подаръци и пожелания за успех на новото си начинание. Гостите бяха посрещнати със стилен коктейл, а всеки имаше възможност да разгледа модерното съоръжение.

„Досега при мен работеха 10 души, а след старта на кланицата са вече 20. Когато пуснем линията за едър рогат добитък през март, транжорна и магазина, бройката ще се увеличи още“, каза бизнесменът.

В момента вече работи поточната линия за прасета. Капацитетът на кланицата е 150 прасета и 20 крави на ден.

Обектът е получил всички необходими документи и отговаря на българските и европейски изисквания. Има два кабинета за лекари – ветеринари.

В момента фирмата на Николай Атанасов „Арланда“ зарежда около 40 % от магазините за месо в Сливен.

„Имаме обекти, на които доставяме месо в Ямбол, Айтос, Нова Загора, а лятно време по цялото южно Черноморие.  Доскоро обаче доставях животните живи и работих на ишлеме. Сега вече ги коля и обработвам в моя кланица, което ме праща на друг вид пазар, който е на по-високо ниво. Планирам да пусна своя продукция от сушени и обработени колбаси със собствен етикет. Отварянето на магазина за продажба на дребно, който се намира до кланицата, ще привлече нови клиенти“, сигурен е Николай Атанасов.

Инвестицията на бизнесмена е изцяло със собствени средства и ….. много, много, много труд.

„С тези две ръце направих всичко. Благодарен съм на съпругата ми, която работи до мен и ме подкрепя изцяло“, споделя усмихнатият бизнесмен.

 

Георги Мангинов

Снимки: Иванка Великова, Георги Мангинов

Предишна НАП ЗАТВОРИ ЕДИН ОТ НАЙ - ПОПУЛЯРНИТЕ МАГАЗИНИ ЗА КИТАЙСКИ СТОКИ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Шеф на голяма фирма хвали възторжено своя заместник: – Поздравления! Постигнахте невероятни успехи. Само преди година постъпихте при нас като момче за всичко. Два месеца по-късно станахте шеф на екип,

Новини Сливен

ХИЛЯДИ ЛИЧНИ ДАННИ НА УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕНСКА ГИМНАЗИЯ СА ИЗТЕГЛИ В ИНТЕРНЕТ

Трите имена, ЕГН-та, мобилни номера и адресите на хиляди бивши и настоящи ученици на Професионалната гимназия по икономика в Сливен са били достъпни в интернет дълго време. За случая са

Новини Сливен

СПЕЦАКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ПО ПРЕСИЧАНЕ НА НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО

Акцията е осъществена на 15 август на територията на община Сливен с цел противодействие на производството, разпространението и употребата на наркотични вещества. Полицейски сили  на сектор “Противодействие на криминалната престъпност“

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

20 − 1 =