КМЕТЪТ НА СЕЛО СТАРА РЕКА: ПРОТЕСТ ЩЕ ИМА
май 5, 2022 1830 Прегледи

КМЕТЪТ НА СЕЛО СТАРА РЕКА: ПРОТЕСТ ЩЕ ИМА

На 9 май сутринта жители на село Стара река и още 3 села от района ще блокираме пътя Елена – Сливен в участъка между Стара река и м. Агликина поляна. Протест ще има, защото вече не вярваме на обещания. Това обяви в четвъртък, 5 май, Николай Стефанов, кмет на село Стара река.

„Прочетохме обръщението на областния управител и обещанието ремонтът да започне на 11 май. Ние обаче много сме лъгани от Областното пътно управление в Сливен и вече не вярваме на обещания. Готови сме да изградим и палатков лагер на пътя, ако видим, че докарат машини, но няма реален ремонт. Вече вярваме само на резултати“, каза Николай Стефанов.

 

Предишна СТРЕЛБИТЕ НА "БАТМИШ" ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ МАЙ
Следваща ВРЕМЕННО СПИРАТ ТОКА НА НЯКОЛКО ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ 9 ДО 13 МАЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на захранващт водопровод 27.11.2019 /сряда/ до 16.00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването на кв. „Речица“.

Новини Сливен

МИНИСТЪР МАРИНОВ ЩЕ ПРОВЕДЕ РАБОТНИ СРЕЩИ С КМЕТОВЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще проведе утре, 13 ноември, в град Сливен работна среща с кметове на населени места от областта. Тема на разговорите ще бъде взаимодействието между

Новини Сливен

ВРЕМЕННО СЕ ПРЕУСТАНОВЯВА ДВИЖЕНИЕТО ПО ЧАСТ ОТ УЛ. „СЛАВЯНСКА“ НА 18 ОКТОМВРИ

На 18 октомври временно ще бъде преустановено движението по улица „Славянска“ в обхвата й до пресичането й с улица „Лъдженска“. Причината е извършване на неотложни ремонтни дейности на обект, намиращ