КМЕТЪТ НА СЕЛО СТАРА РЕКА: ПРОТЕСТ ЩЕ ИМА
май 5, 2022 2008 Прегледи

КМЕТЪТ НА СЕЛО СТАРА РЕКА: ПРОТЕСТ ЩЕ ИМА

На 9 май сутринта жители на село Стара река и още 3 села от района ще блокираме пътя Елена – Сливен в участъка между Стара река и м. Агликина поляна. Протест ще има, защото вече не вярваме на обещания. Това обяви в четвъртък, 5 май, Николай Стефанов, кмет на село Стара река.

„Прочетохме обръщението на областния управител и обещанието ремонтът да започне на 11 май. Ние обаче много сме лъгани от Областното пътно управление в Сливен и вече не вярваме на обещания. Готови сме да изградим и палатков лагер на пътя, ако видим, че докарат машини, но няма реален ремонт. Вече вярваме само на резултати“, каза Николай Стефанов.

 

Предишна СТРЕЛБИТЕ НА "БАТМИШ" ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ МАЙ
Следваща ВРЕМЕННО СПИРАТ ТОКА НА НЯКОЛКО ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ 9 ДО 13 МАЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВ ПО СЛУЧАЙ 6-ТИ СЕПТЕМВРИ

Уважаеми жители на Община Котел, Приемете моите поздравления по случай 136-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. 6-ти септември е празник, който сбъдна и увенча надеждите на

Новини Сливен

НЯМА КОЙ ДА ПОЧИСТИ СТЪКЛА ОТ КРЪСТОВИЩЕ

Кръстовището между „Самуиловско шосе“ и ул. „Индустриална“ стана опасно след като е имало сблъсък между два автомобила. От сряда вечерта то е осеяно със стъкла и пластмаса. И се превръща

Новини Сливен

НЯМА ПОЧИНАЛИ С COVID-19 ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

През последното денонощие няма починали пациенти с COVID-19 в Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. Диагностициарни са 44 нови болни. Сред тях са двама учители и ученик от различни учебни заведения.