КМЕТЪТ НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ПОДНЕСЕ ЛИЧНИ ПОЗДРАВИ НА ИМЕНИЦИ ПО ПОВОД ИВАНОВДЕН
януари 9, 2023 376 Прегледи

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ПОДНЕСЕ ЛИЧНИ ПОЗДРАВИ НА ИМЕНИЦИ ПО ПОВОД ИВАНОВДЕН

 

В понеделник, първия работен ден след Ивановден, кметът на Община Нова Загора Галя Захариева покани кметове на населени места и служители в общинска администрация като свои гости, които имаха имен ден на 7 януари, Ивановден. Тя поднесе символични подаръци имениците и им пожела да са здрави, да се радват на благодатна и успешна година и във всяка стъпка да са закриляни от своя покровител Свети Йоан кръстител.

Предишна КУПУВАТ БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА И ГАЗСТАНЦИЯТА НА „МАРЕШКИ” В СЛИВЕН
Следваща ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЛИВЕН СТАРТИРА КОНКУРС ЗА ПОСЛАНИЕ, КОЕТО ДА БЪДЕ ВГРАДЕНО В ПИЛОН „РОЖЕН“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НЕИЗВЕСТЕН ГРЪМНА КУЧЕ В СЛИВЕН, ИЗДИРВАТ ГО

Полицейски служители, определени за работа по Зоополицията, издирват извършител, причинил наранявания на куче в сливенския квартал „Речица“. В 21,00 часа снощи в РУ-Сливен е получен сигнал за намерено простреляно куче.

Новини Сливен

Д-Р МАЯ МИЛАНОВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В СЛИВЕН

Известната дерматоложка д-р Мая Миланова бе избрана за председател на ДСБ в община Сливен. Това се случи в сряда вечерта, по време на събрание на общинската структура на организацията. Лекарката,

Новини Сливен

НА 1 ЮНИ В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН

И тази година, въпреки наложените противоепидемични мерки, в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен с много усмивки и настроение бе отбелязан Деня на детето – един от най-обичаните детски празници.