КМЕТЪТ НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ГОСТУВА В ПК „ЗАГОРЕ“ НА 14 ФЕВРУАРИ
15.02.2023 429 Прегледи

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ГОСТУВА В ПК „ЗАГОРЕ“ НА 14 ФЕВРУАРИ

По традиция българите следват обичаите на предците си. А част от традициите са и трудовите  дейности да започват с празник. Трудолюбието винаги върви с веселия ни дух. За да споделят своето настроение, в Пенсионерски клуб „Загоре“ поканиха кмета на Община Нова Загора Галя Захариева и нейния екип в Деня на Трифон Зарезан и Свети Валентин. Председателят на  „Съюз на пенсионерите – 2004” Христо Димитров посрещна скъпите гости с широка усмивка и прочете хумористични стихове за Трифон Зарезан и неговата любима. „На днешния двоен празник искам да ви пожелая винаги да сте влюбени в живота!“, обърна се към домакините г-жа Захариева. Честта да зареже заедно с нея първата лозичка пред сградата на клуба имаше най-възрастният от домакините. Лозарските ножици хванаха и заместник-кметът Ивайло Енев и секретарят на Общината Ангел Стойчев. Яркото слънце в студения ден припичаше щедро, като знак за плодородна година. Сладкогласните жени от клуба запяха весели български песни за Трифон Зарезан, които бяха последвани от традиционното българско хоро.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КОСТА КАРАНАШЕВ: „НА ТРИФОН ЗАРЕЗАН ЛИЦЕТО НА ОБЩИНА КОТЕЛ Е СЕЛО ПЪДАРЕВО“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧЕНИК ОТ СЛИВЕН СТАНА ПЪРВИЯТ НАЦИОНАЛ ПО ФУТБОЛ ОТ ЧАСТНА ШКОЛА

Той се казва Пламен Цончев и вече е футболен национал. 15-годишният халф е възпитаник на частната футболна школа „Сините камъни 2013“, чиито собственик Пламен Крумов е бивш състезател на ЦСКА

Новини Сливен

ПРИЕТ Е ПЛАН ЗА ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН

Заседание на Областния съвет за намаляване на риска от бедствия се проведе днес в Областна администрация Сливен. То бе ръководено от областния управител Чавдар Божурски, който е председател на съвета.

Новини Сливен

ТЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКАТА ИМУНИЗАЦИОННА СЕДМИЦА

От 24 до 30 април 2022г. се отбелязва Европейската имунизационна седмица, която ще премине под мотото: „Ваксини: за по-добър и по-дълъг живот“. Началото на инициативата е поставено през 2005 г.