КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ЛЕКАРИ, АКУШЕРКИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ ОТ КОТЕЛ
януари 21, 2022 293 Прегледи

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ЛЕКАРИ, АКУШЕРКИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ ОТ КОТЕЛ

Кметът на Община Котел – Коста Каранашев поздрави днес лекари, акушерки и здравни работници от Котел. Поводът е професионалният празник на акушерите – 21 януари– Ден на родилната помощ.

В поздравителния си адрес до медицинските специалисти, градоначалникът благодари за труда на всички в тази сфера и пожелаваздраве, енергия и удовлетвореност от значимото им за града призвание.

„Този ден се посвещава на появата на нов живот, а новороденото винаги е било символ на надежда и вяра в бъдещето. Нека пазим тази надежда и да помним, че бъдещето винаги принадлежи на тях – децата“, се казва още в поздравителния адрес.

С пожелание за чисти ръце и добро сърце, кметът изрази уважение и благодарност за проявената сърцатост в хуманната професия към котленските доктори: д-р Цветан Влахов, д-р Димитринка Стоева и д-р Анна Захариева, както и към акушерките: Ганка Генова, Роза Симеонова, Димка Лазарова, Христинка Краева, Тодорка Колева и Диана Енчева – Илиева.

Медиците получиха и специално изработени картички от децата от творческо обединение „Дарования“ при Народно читалище „Съгласие-Напредък“ и Общинска библиотека „Петър Матеев“ – Котел.

 

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРОВЕДЕ СРЕЩА С УПРАВИТЕЛИ НА ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СПАЗВАНЕТО НА МЕРКИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ЗА РЕМОНТ НА РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ“

Община Сливен спечели проект за ремонт на Регионална библиотека „Сава Доброплодни“. Той ще включва подмяна на фасади, покрив и подмяна на фасадна дограма. Общата стойност на проектното предложение е 177 409

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ ДИМИТЪР МИТЕВ ИЗКАЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА МИХАИЛ ЖЕЛЕВ

Градът под Сините камъни загуби един достоен сливналия, големия лекоатлет Михаил Желев. Напълно заслужил званието Почетен гражданин на Сливен и спечелил не една и две шампионски титли, той може да

Новини Сливен

ДВАМА ШОФЬОРИ С НАРКОТИК СА ХВАНАТИ В СЛИВЕН

Двама шофьори с наркотици са хванати да карат коли през уикенда в Сливен. Единият е спипан до известна дискотека в центъра на града, а другият в кв. „Ново село“, съобщават