КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ЛЕКАРИ, АКУШЕРКИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ ОТ КОТЕЛ
21.01.2022 602 Прегледи

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ЛЕКАРИ, АКУШЕРКИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ ОТ КОТЕЛ

Кметът на Община Котел – Коста Каранашев поздрави днес лекари, акушерки и здравни работници от Котел. Поводът е професионалният празник на акушерите – 21 януари– Ден на родилната помощ.

В поздравителния си адрес до медицинските специалисти, градоначалникът благодари за труда на всички в тази сфера и пожелаваздраве, енергия и удовлетвореност от значимото им за града призвание.

„Този ден се посвещава на появата на нов живот, а новороденото винаги е било символ на надежда и вяра в бъдещето. Нека пазим тази надежда и да помним, че бъдещето винаги принадлежи на тях – децата“, се казва още в поздравителния адрес.

С пожелание за чисти ръце и добро сърце, кметът изрази уважение и благодарност за проявената сърцатост в хуманната професия към котленските доктори: д-р Цветан Влахов, д-р Димитринка Стоева и д-р Анна Захариева, както и към акушерките: Ганка Генова, Роза Симеонова, Димка Лазарова, Христинка Краева, Тодорка Колева и Диана Енчева – Илиева.

Медиците получиха и специално изработени картички от децата от творческо обединение „Дарования“ при Народно читалище „Съгласие-Напредък“ и Общинска библиотека „Петър Матеев“ – Котел.

 

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРОВЕДЕ СРЕЩА С УПРАВИТЕЛИ НА ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СПАЗВАНЕТО НА МЕРКИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БОЖИДАР АНДРЕЕВ ОТ СЛИВЕНСКОТО СЕЛО ТОПОЛЧАНЕ ДОНЕСЕ УСПЕХ НА СВОЯ ОТБОР В ГЕРМАНИЯ

Божидар Андреев от сливенското село Тополчане продължава да печели победи във вдигането на тежести тази година. През уикенда той бе с най-съществен точков принос за победата на неговия отбор КСВ

Новини Сливен

СТЕФАН ПАСКОВ И МИНЧО АФУЗОВ ИМАХА ПРЕДИЗБОРНИ СРЕЩИ В ЧИНТУЛОВО И СТАРА РЕКА

Лидерът на Левицата Стефан Пасков и Минчо Афузов, който е кандидат за кмет на Сливен, проведоха предизборни срещи в селата Чинтулово и Стара река. В Чинтулово те подкрепа кандидата за

Новини Сливен

ОБЩИНСКИЯТ БЮДЖЕТ ЗА 2024 Г. ПРЕДВИЖДА НОВИ ДЕЙНОСТИ, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ И РЕМОНТИ НА УЛИЦИ И ТРОТОАРИ

Връщане към нормалността. Така кметът Стефан Радев определи днешното публично обсъждане на проектобюджета на Община Сливен за 2024 г.  По думите му за първи път от две години насам, разглеждането