КМЕТЪТ НА КОТЕЛ С ПОЗДРАВ ЗА РОМСКАТА НОВА ГОДИНА
януари 13, 2023 262 Прегледи

КМЕТЪТ НА КОТЕЛ С ПОЗДРАВ ЗА РОМСКАТА НОВА ГОДИНА

Уважаеми представители на ромската общност,

Честит Банго Васил!

Нека 2023 година, която за вас започва символично на 14 януари, донесе на всички здраве и благополучие, да умножи успехите за вас и за цялото ни общество.

От незапомнени времена представителите на различните етнически общности    в нашата община живеят в мир и разбирателство. С годините община Котел се превърна в община, давана за пример за добър етнически модел в България, а Вие като част от него, сте показали, че знаете как да съхраните своята култура и традиции, които, както и преди съм твърдял, са изпълнени с пъстрота, музикалност и темперамент.

Уверявам Ви, че като кмет на община Котел, моето желание е това добруване да продължи и занапред. Нека възпитаваме децата си във взаимно уважение и зачитане на различията и правата на всеки гражданин.

Запазете автентичността на бита и културата си, своя темперамент и любов към живота! Вярвам, че с взаимна подкрепа и единство ще вървим заедно напред. Бъдете здрави и благословени! Обичам Ви!

Нека покровителят на ромите Банго Васил да ви закриля през цялата 2023 година и да ви донесе радост, спокойни и щастливи дни за Вас и Вашите семейства!

 

Коста Каранашев,

Кмет на Община Котел

 

Предишна ВЪЗПИТАНИК НА ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН Е НА БОРДА НА БЪЛГАРСКИЯ КОРАБ, ПЛАВАЩ КЪМ АНТАРКТИДА
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ Е ПОКАНЕН ДА УЧАСТВА В ИНВЕСТИЦИОННА КОНФЕРЕНЦИЯ В ИСТАНБУЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ В ПЕРИОДА ОТ 27 ЮЛИ ДО 2 АВГУСТ

В периода от 27 юли до 2 август, включително, бяха регистрирани 27 случая на COVID-19 в Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. 18 от заболелите са жители на община Сливен, 9

Новини Сливен

КЪСЧЕТА СПОМЕНИ ЗА ЕДИН МЪЖКИ ОСМИ МАРТ

Някога наричахме запасняци мъжете, които армията привикваше за определен срок от време в своите редици. Моят спомен за тогавашните запасняци е много ясен – без значение кой слагаше пагон, дали

Новини Сливен

КОТЕЛ ПРИКЛЮЧВА ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ СИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ

До края на юни се очаква да бъде завършена рехабилитацията на ул. „Луда Камчия“, с което Община Котел приключва проект: „Рехабилитация на съществуващи улици, тротоарни настилки и съоръжения към тях“.