КМЕТЪТ НА КОТЕЛ С ПОЗДРАВ ЗА РОМСКАТА НОВА ГОДИНА
13.01.2023 639 Прегледи

КМЕТЪТ НА КОТЕЛ С ПОЗДРАВ ЗА РОМСКАТА НОВА ГОДИНА

Уважаеми представители на ромската общност,

Честит Банго Васил!

Нека 2023 година, която за вас започва символично на 14 януари, донесе на всички здраве и благополучие, да умножи успехите за вас и за цялото ни общество.

От незапомнени времена представителите на различните етнически общности    в нашата община живеят в мир и разбирателство. С годините община Котел се превърна в община, давана за пример за добър етнически модел в България, а Вие като част от него, сте показали, че знаете как да съхраните своята култура и традиции, които, както и преди съм твърдял, са изпълнени с пъстрота, музикалност и темперамент.

Уверявам Ви, че като кмет на община Котел, моето желание е това добруване да продължи и занапред. Нека възпитаваме децата си във взаимно уважение и зачитане на различията и правата на всеки гражданин.

Запазете автентичността на бита и културата си, своя темперамент и любов към живота! Вярвам, че с взаимна подкрепа и единство ще вървим заедно напред. Бъдете здрави и благословени! Обичам Ви!

Нека покровителят на ромите Банго Васил да ви закриля през цялата 2023 година и да ви донесе радост, спокойни и щастливи дни за Вас и Вашите семейства!

 

Коста Каранашев,

Кмет на Община Котел

 

Предишна ВЪЗПИТАНИК НА ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН Е НА БОРДА НА БЪЛГАРСКИЯ КОРАБ, ПЛАВАЩ КЪМ АНТАРКТИДА
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ Е ПОКАНЕН ДА УЧАСТВА В ИНВЕСТИЦИОННА КОНФЕРЕНЦИЯ В ИСТАНБУЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАГРАДИ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СЛИВЕН ПО ВРЕМЕ НА ИЗЛОЖБА ЗА ГОДИШНИНАТА

Изложба „13 безсмъртни българи“ беше открита в зала „Май“ по повод 140 години от Освобождението на Сливен от турско иго. Състоя се и награждаване на участниците от Ученическия конкурс „140

Новини Сливен

ВЪОРЪЖЕН МЪЖ Е ОБРАЛ ДВЕ КАЗИНА В СЛИВЕН

Две сливенски казина са били обрани в две поредни нощи от въоръжен мъж, научи Sliveninfo. Не е ясно колко пари са задигнати. Тази нощ нападателят е направил опит за обир

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 25. 03. 2019 г. (понеделник)  до 15.00 ч. е прекъснато водоподаването на кв. „Речица“. При възможност