КМЕТЪТ НА КОТЕЛ ПОЗДРАВИ ПОЛИЦАИТЕ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

КМЕТЪТ НА КОТЕЛ ПОЗДРАВИ ПОЛИЦАИТЕ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

Кметът на Община Котел Коста Каранашев поздрави днес служителите на РУ на МВР в града по случай професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.

Ето какво се казва в поздравителния адрес:

Уважаеми полицейски служители,

От името на Общинска администрация Котел и лично от мое име най-сърдечно Ви поздравявам по случай вашия професионален празник, който се чества навръх Архангеловден!

Позволете ми към благодарностите за успешната съвместна работа, за доброто партньорство по време на мащабните културни събития в Котел да припомня думите от църковното становище, с което Българската Православна църква определя в далечната 1924 г. светеца за патрон на полицията: „Всички ангели, които са отредени да се борят за мира и правдата, за реда и справедливостта, се намират под началството на великия Архистратиг Михаил. Този празник, който олицетворява и на небето ред, власт и дисциплина и царуване на истината, правдата и любовта, много подхожда за патронен празник на полицията, която има за цел да се грижи за реда, спокойствието, сигурността и спазване на законите в страната, чрез които се гарантират живота, имота и свободата на гражданите”.

С гордост мога да заявя, че в РУ-Котел работят служители, които притежават  силна воля и компетентност да пазят ненакърнени духа и идеята за справедливост, законност и гражданско достойнство, способни да вземат бързи и адекватни решения в сложни ситуации.

Уважаеми полицаи,

Желая Ви здраве, сили и увереност, а на вашите близки- търпение и подкрепа. Благодаря Ви за амбицията и енергията да служите вярно на града и общината ни.

Честит празник!

 

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА В ОБЩИНА СЛИВЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК
Следваща СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: НЕКА ОТДАДЕМ ПОЧИТ И СЕ ПРЕКЛОНИМ ПРЕД ПАМЕТТА НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ МЪЖЕ, ОТДАЛИ ЖИВОТА СИ В СЛУЖБА НА ЗАКОНА!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНАТА ОСИГУРИ КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА ЗА ДВА ОТ ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП ЗА ДЕЦА БЕЗ УВРЕЖДАНИЯ В СЛИВЕН

Община Сливен осигури компютърна техника за два от Центровете за настаняване от семеен тип за деца без увреждания на територията на града. Средствата за техниката са осигурени от Фонд „Социална

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БСП В СЛИВЕН АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ДНЕС СТАВА НА 60

Председателят на БСП в Община Сливен Атанас Делибалтов навършва 60 години днес. По обяд той почерпи своите съпартийци от червената централа, където през последните седмици минава огромна част от времето

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ ЙОАНИКИЙ ОТТЕГЛИ ОСТАВКАТА СИ

Сливенският митрополит Йоаникий е оттеглил своята оставка, подадена преди месец. Светият синод на БПЦ е удовлетворил молбата на Дядо Йоаникий депозираната оставка да не бъде разглеждана на заседанието на синода,