КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВЯВА КОТЛЕНСКИТЕ МУЗЕЙНИ РАБОТНИЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ИМ
май 18, 2022 228 Прегледи

КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВЯВА КОТЛЕНСКИТЕ МУЗЕЙНИ РАБОТНИЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ИМ

По повод Международния ден на музеите, който се чества на 18 май, кметът на Котел Коста Каранашев поздрави директорите и служителите от котленските музеи.

По думите му отговорността да работиш и посвещаваш усилията си в името на популяризирането и опазването на културно – историческото и природно наследство на община Котел е мисия, която трябва да се уважава. Точно тя променя облика на културните институти в общината и ги превръща в съвременни центрове на култура, средища за нови знания и за възпитание към родолюбие.

Кметът благодари на котленските музейни работници за професионализма в общата мисия по изграждане на образа на Котел като място за вдъхновение и приятно преживяване. В заключение той подчерта, че съвместното партньорство между музеите и местната власт винаги ще бъде приоритет за развитието на културата и туризма в общината.

Предишна БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА БОЛНО ДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН
Следваща КОМИСИЯ С ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗАМЕСТНИК-КМЕТА ШЕРИФ КУВАНДЖЪ ИНСПЕКТИРА ВОНИТЕ ОБЕКТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧОВЕК ЗАГИНА ПРИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛАТА

Един човек е загинал при катастрофата на 251 км. на автомагистрала „Тракия“, в посока Бургас. Сигналът за инцидента, станал в района на община Нова Загора, е получен в 11:20 часа,

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 23.10 /вторник/ поради авария е прекъснато водоподаването в северната част на кв. „Комлука“ до 15.30ч. ВиК Сливен се извинява на своите абонати за причиненото неудобство.

Новини Сливен

ДЕЯН ДЕЧЕВ СТАНА СЪВЕТНИК В ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР

Зам.-председателят на Общински съвет – Сливен Деян Дечев стана съветник в политическия кабинет на земеделския министър Иван Иванов. Днес, 14 януари, Дечев бе на работното си място в Министерството на