КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ МУЗЕЙНИТЕ РАБОТНИЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ИМ
май 18, 2023 276 Прегледи

КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ МУЗЕЙНИТЕ РАБОТНИЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ИМ

По повод Международния ден на музеите, който се чества на 18 май, кметът на Котел Коста Каранашев поздрави директорите и служителите на котленските музеи.

По думите му работата по съхраняването и популяризирането на богатата история и биоразнообразие на котленския регион, поддържа вечно жив пламъка на знанието и изгражда образа на Котел като място за приятни преживявания.

„Благодарение на стремежа ви да поддържате вечно жив пламъка на знанието, чрез вълнуващите експозиции, любопитните изложби и увлекателните беседи, вие отдавна сте се превърнали в достойни научно–образователни центрове, с които жителите на община Котел могат само да се гордеят! Нека посланията, които отправяте към вашите посетители, да бъдат ценени и осмисляни от обществото!“, се казва в поздравителния адрес на кмета.

Каранашев пожела на котленските музейни служители никога да не губят вдъхновението си за работа, авантюристичния си дух и пламъка, който ги съпровожда из необятните пътища на познанието.

Предишна ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ЗАЛОВИ 300 КГ. НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: НЕ СЪМ УДОВЛЕТВОРЕН ОТ РАБОТАТА ПО ПРОЕКТА НА ВиК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА: ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ-СДС Е ГЛАС ЗА СТАБИЛНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ

На финала сме на поредната предизборна кампания. Измина месец изпълнен с много срещи, дискусии и емоции. Това, което ни казваха хората по време на срещите е, че ГЕРБ-СДС трябва отново

Новини Сливен

КОЙ СЕГА Е № 1?

Те доказаха, че могат да бъдат № 1 и във веселбата. Иде реч за шеф Тео и компания. Това са служителите на магазин „Мерканто“ №10, който се намира на бул.

Новини Сливен

БЕЗПЛАТЕН СПЕКТАКЪЛ ЗА ДЕЦАТА НА ПЪРВИ ЮНИ

По повод Международния ден на детето – 1 юни, Община Сливен и Държавният куклен театър ще зарадват децата със спектакъла „Вълшебно пътешествие“. Началният час е 11 часа. Съгласно заповедта на