КМЕТЪТ ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ИЗКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА
12.12.2022 808 Прегледи

КМЕТЪТ ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ИЗКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

В нежната съботна вечер на 10 декември 2022 г. кметът на Община Нова Загора Галя Захариева посрещна гости в клуба на дейците на културата. Усмихнатата водеща Ивета Митева ги поздрави с добре дошли на празнична благотворителна среща на земеделските производители в община Нова Загора, организирана по инициатива на г-жа Захариева. С нея общинското ръководство засвидетелства признанието си към тези, които стоят в основата на икономиката в нашата община, които влагат непрекъснати грижи за плодородната ни земя и винаги се отзовават в подкрепа на хората в града и малките населени места. На събитието присъстваха: кметът на Община Нова Загора Галя Захариева с представители на нейния екип; председателят на Общински съвет Нова Загора Нейчо Нейчев; директорът на Областна дирекция „Земеделие“ – Сливен Тодор Братанов; началникът на Общинска служба „Земеделие“ – Нова Загора Милен Користилов; директорът на дирекция „Регионално развитие и политика“ в Община Нова Загора Тони Димитрова, представители на отдел „Общинска собственост, транспорт и туризъм“, кметове на населени места и много земеделски стопани.

„Да споделим празничното си настроение днес, да отворим сърцата си за коледния дух и за доброто, защото те неизменно вървят заедно!“, призова водещата и покани домакина на вечерта.

Г-жа Захариева от своя страна поздрави присъстващите и изказа изключителната си благодарност към всички, подкрепили благотворителната идеята на организаторите събраните средства от вечерта да бъдат дарени в подкрепа лечението на деветгодишния Теди, на който предстои операция в Австрия.
Празничната вечер продължи с изпълненията на лъчезарната Нелина, която запали усмивките в залата.
Най-вълнуващият момент настъпи малко по-късно – обявяването на резултата от направените дарения. Те бяха преброени в присъствието на майката на Теди от комисия, в чийто състав влязоха общински служители и представител на земеделските производители.

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева обяви събраната сума от 13 000 лв, която надхвърли очакванията и развълнува всички присъстващи. Тя имаше удоволствието да връчи средствата на майката на малкия Теди, която с особено вълнение, през сълзи на очи, се обърна към всички с думи на благодарност.
Празникът продължи. Най-специалният гост на него остана да е Доброто. То се настани удобно в сърцата.

Предишна КАК ДА САНИРАМЕ БЛОКА БЕЗПЛАТНО?
Следваща БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА ЦОП НОВА ЗАГОРА В ПОДКРЕПА НА ПОСТРАДАЛ МЛАДЕЖ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА ОПЕРАЦИЯ „БЕЗКРАЙ“

Акциите срещу наркотиците са операция „Безкрай“, твърдят полицаи. Ето поредната част от тази операция. На територията на ОДМВР-Сливен е в ход специализирана операция по противодействие на наркоразпространението. През изминалото денонощие

Новини Сливен

РУМЕН ИВАНОВ ПОЕМА ОБЩИНА СЛИВЕН СЛЕД СЕДМИЦА

Румен Иванов, който е зам.-кмет по финансите, ще изпълнява функциите на кмет  по време на предизборната кампания. „Ще издам заповед по време на кампанията да ме замества г-н Румен Иванов“,

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 17.09.2020 – четвъртък до 12.00ч ще бъде прекъснато водоподаването на южната част на кв.“Ново