КМЕТЪТ ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ИЗКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

КМЕТЪТ ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ИЗКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

В нежната съботна вечер на 10 декември 2022 г. кметът на Община Нова Загора Галя Захариева посрещна гости в клуба на дейците на културата. Усмихнатата водеща Ивета Митева ги поздрави с добре дошли на празнична благотворителна среща на земеделските производители в община Нова Загора, организирана по инициатива на г-жа Захариева. С нея общинското ръководство засвидетелства признанието си към тези, които стоят в основата на икономиката в нашата община, които влагат непрекъснати грижи за плодородната ни земя и винаги се отзовават в подкрепа на хората в града и малките населени места. На събитието присъстваха: кметът на Община Нова Загора Галя Захариева с представители на нейния екип; председателят на Общински съвет Нова Загора Нейчо Нейчев; директорът на Областна дирекция „Земеделие“ – Сливен Тодор Братанов; началникът на Общинска служба „Земеделие“ – Нова Загора Милен Користилов; директорът на дирекция „Регионално развитие и политика“ в Община Нова Загора Тони Димитрова, представители на отдел „Общинска собственост, транспорт и туризъм“, кметове на населени места и много земеделски стопани.

„Да споделим празничното си настроение днес, да отворим сърцата си за коледния дух и за доброто, защото те неизменно вървят заедно!“, призова водещата и покани домакина на вечерта.

Г-жа Захариева от своя страна поздрави присъстващите и изказа изключителната си благодарност към всички, подкрепили благотворителната идеята на организаторите събраните средства от вечерта да бъдат дарени в подкрепа лечението на деветгодишния Теди, на който предстои операция в Австрия.
Празничната вечер продължи с изпълненията на лъчезарната Нелина, която запали усмивките в залата.
Най-вълнуващият момент настъпи малко по-късно – обявяването на резултата от направените дарения. Те бяха преброени в присъствието на майката на Теди от комисия, в чийто състав влязоха общински служители и представител на земеделските производители.

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева обяви събраната сума от 13 000 лв, която надхвърли очакванията и развълнува всички присъстващи. Тя имаше удоволствието да връчи средствата на майката на малкия Теди, която с особено вълнение, през сълзи на очи, се обърна към всички с думи на благодарност.
Празникът продължи. Най-специалният гост на него остана да е Доброто. То се настани удобно в сърцата.

Предишна КАК ДА САНИРАМЕ БЛОКА БЕЗПЛАТНО?
Следваща БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА ЦОП НОВА ЗАГОРА В ПОДКРЕПА НА ПОСТРАДАЛ МЛАДЕЖ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА УЧЕНИЧЕСКО ЕСЕ НА ТЕМА „ОТКРОВЕНО ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ“

Председателят на Районен съд – Сливен – г-жа Живка Кирилова популяризира инициативата на Висш съдебен съвет, насочена към учащите в Област Сливен за предоставената им възможност за участие в националния

Новини Сливен

АРЕСТУВАХА ДВАМА, ПРЕХВЪРЛЯЛИ ПРОПАН-БУТАН ОТ КАМИОН В СЛИВЕН

Арестуваха двама, прехвърляли пропан-бутан от камион в Сливен. В акцията са участвали и служители на ОДМВР – Бургас, както и от Икономическа полиция на двата града, съобщиха от МВР. На адрес

Новини Сливен

ИМА ЗАСЕДНАЛИ КОЛИ КРАЙ КОЛОДРУМА

Има заседнали във водата коли на бул. „Бургаско шосе” край сливенския колодрум, видя репортер на Sliveninfo. На това място традиционно след пороен дъжд се събира много вода и булевардът става