юни 15, 2022 0 284 Прегледи

КМЕТОВЕТЕ НА ТИЧА И ЖЕРАВНА УЧАСТВАХА В ОБУЧЕНИЕ ЗА РЕАГИРАНЕ ПРИ БЕДСТВИЯ

Обучение по ранно реагиране при природни бедствия и епидемии, ранно предупреждение на населението и организация на помагане на пострадали се проведе днес в гр. Пловдив.

Обучението, на което присъстваха кметовете на селата Тича и Жеравна – Вежди Хюсеинов и Васил Рещов, се реализира в рамките на проект: „Интегриране, надграждане и оптимизация на процесите по превенция, готовност и реагиране на рискове от природен характер“ и касаеше представители от министерства, ведомства и организации за развиване на капацитета им. Целта на обучението беше да се подобри разбирането на органите на изпълнителната власт за управлението на риска от бедствия, както и да подобри способността за вземане на навременни и адекватни управленски решения, свързани с реагиране и ограничаване на последиците от бедствия и епидемии.

Предишна БЕЗ ВОДА УТРЕ ОТ 9 ДО 19 ЧАСА ЩЕ БЪДЕ БУЛЕВАРД "П.ХИТОВ"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Ало, жена, забравил съм си фиша за тотото вкъщи. Я ми кажи числата, да проверим тиража. Слушай добре сега! Едно има ли? – Ъъъ… има! – Седем има ли?

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Емоционалното ми състояние ме води до изводи и предложения, касаещи форум от запитвания за част от Вашето обкръжение, предимно от женски пол! Аз: – Ти що псуваш бе, келеш?

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  – Ало, жена, забравил съм си фиша за тотото вкъщи. Я ми кажи числата, да проверим тиража. Слушай добре сега! Едно има ли? – Ъъъ… има! – Седем има