15.06.2022 0 468 Прегледи

КМЕТОВЕТЕ НА ТИЧА И ЖЕРАВНА УЧАСТВАХА В ОБУЧЕНИЕ ЗА РЕАГИРАНЕ ПРИ БЕДСТВИЯ

Обучение по ранно реагиране при природни бедствия и епидемии, ранно предупреждение на населението и организация на помагане на пострадали се проведе днес в гр. Пловдив.

Обучението, на което присъстваха кметовете на селата Тича и Жеравна – Вежди Хюсеинов и Васил Рещов, се реализира в рамките на проект: „Интегриране, надграждане и оптимизация на процесите по превенция, готовност и реагиране на рискове от природен характер“ и касаеше представители от министерства, ведомства и организации за развиване на капацитета им. Целта на обучението беше да се подобри разбирането на органите на изпълнителната власт за управлението на риска от бедствия, както и да подобри способността за вземане на навременни и адекватни управленски решения, свързани с реагиране и ограничаване на последиците от бедствия и епидемии.

Предишна БЕЗ ВОДА УТРЕ ОТ 9 ДО 19 ЧАСА ЩЕ БЪДЕ БУЛЕВАРД "П.ХИТОВ"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини

НИНОВА: АКО КАБИНЕТЪТ РАЗРЕШИ ИЗНОС НА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА, БСП НАПУСКА КОАЛИЦИЯТА

Вицепремиерът и лидер на БСП Корнелия Нинова не пожела да обясни как ще гласуват депутатите от левицата при разглеждане на решение за изпращане на военна помощ на Украйна, но обяви

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Обвиняеми, защо откраднахте колата? – Много бързах за работа. – Защо не се качихте в автобуса? – Ами.. нямам книжка за автобус. Попитали радио Ереван: – Защо само 30%

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Крадец бяга от полицията и малко преди да го заловят, успява да се скрие в една детска градина. Децата тъкмо обядвали, той седнал при тях и започнал да се храни.