юни 15, 2022 0 207 Прегледи

КМЕТОВЕТЕ НА ТИЧА И ЖЕРАВНА УЧАСТВАХА В ОБУЧЕНИЕ ЗА РЕАГИРАНЕ ПРИ БЕДСТВИЯ

Обучение по ранно реагиране при природни бедствия и епидемии, ранно предупреждение на населението и организация на помагане на пострадали се проведе днес в гр. Пловдив.

Обучението, на което присъстваха кметовете на селата Тича и Жеравна – Вежди Хюсеинов и Васил Рещов, се реализира в рамките на проект: „Интегриране, надграждане и оптимизация на процесите по превенция, готовност и реагиране на рискове от природен характер“ и касаеше представители от министерства, ведомства и организации за развиване на капацитета им. Целта на обучението беше да се подобри разбирането на органите на изпълнителната власт за управлението на риска от бедствия, както и да подобри способността за вземане на навременни и адекватни управленски решения, свързани с реагиране и ограничаване на последиците от бедствия и епидемии.

Предишна БЕЗ ВОДА УТРЕ ОТ 9 ДО 19 ЧАСА ЩЕ БЪДЕ БУЛЕВАРД "П.ХИТОВ"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Трима случайно се срещат. Ром, испанец и холандец. Дявола ги е събрал и казал: – Който ми направи най-хубавата тоалетна го оставям жив! Испанецът и холандецът направили златна тоалетна. Влязъл

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Едно време пиехме за да направим някоя простотия. Сега около нас е такава простотия, че почваме да пием за да я издържим. Пушенето убивало! То па щото работата възкресява… Мъж

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Докторе, стерилен съм. – Правили ли сте си тестове? – Няма смисъл, докторе, наследствено ми е. И дядо ми, и баща ми бяха стерилни. – А, ти откъде си?