КЛИМЕНТ ШОПОВ, КОЙТО СЕ ОТКАЗА ОТ КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО, ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В СЛИВЕН
август 19, 2022 2476 Прегледи

КЛИМЕНТ ШОПОВ, КОЙТО СЕ ОТКАЗА ОТ КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО, ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В СЛИВЕН

29-годишният индустриален инженер Климент Шопов ще води листата на партия „Възраждане“ в Сливен, научи Sliveninfo. Тази година той се отказа от канадското си гражданство. Шопов е роден в Монреал, а в Канада е живял цели 27 години. Неговите родители са от Сливен. Самият той от две години живее в града под Сините камъни, работи в международна компания и активно се занимава с политика. Шопов е областен лидер на „Възраждане“ в Сливен.

Не се сбъднаха очакванията, че бившият офицер от армията и известен фотограф Неделчо Великов ще води листата. Sliveninfo научи, че той е направил отвод. Великов е известен със своята благотворителност и очевидно е дал път на младите.

Предишна ЗАМ.-МИНИСТЪР ОБЕЩА ПОМОЩ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ПРАСКОВИ В СЛИВЕНСКО
Следваща ОПЕЛ ИЗГОРЯ КАТО ФАКЛА КРАЙ СЕЛО БЯЛА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕМАХНАТИ СА ПАДНАЛИТЕ ОТ БУРЯТА ДЪРВЕТА В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ НА ОБЩИНАТА

С увеличаване на ресурса от технически единици и аварийни екипи от Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси” и Държавно горско стопанство- Сливен всички паднали от бурята дървета са премахнати.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ДАРИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ НА СЕЛО БОГДАН

Близо 1 тон пакетирани хранителни продукти бяха дарени от Община Сливен на кметството на сeло Богдан в община Карлово. Населеното място е едно от най- пострадалите села в Карловско по

Новини Сливен

МИС БЪЛГАРИЯ ТЕОДОРА МУДЕВА ТЪРСИ НОВАТА МИС СЛИВЕН

След двегодишно прекъсване заради Ковид обстановката, Сливен отново ще има своята претендентка за короната на Мис България. Грандиозният спектакъл ще събере гости на града в зала Сливен на 19 октомври