КВАРТАЛЕН КЛУБ „ДРУЖБА-ИЗТОК“ ОРГАНИЗИРА ВЕЛИКДЕНСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО
13.04.2022 680 Прегледи

КВАРТАЛЕН КЛУБ „ДРУЖБА-ИЗТОК“ ОРГАНИЗИРА ВЕЛИКДЕНСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово, членовете на квартален клуб „Дружба-изток“ организираха великденска работилница. От там споделиха, че инициативата представлява собственоръчно изрисуване на яйца и украса за декорация на помещенията, които ще допринесат за празничното настроение на членовете и посетителите в духа на Великден.

През 2019 г. квартален клуб „Дружба-изток“ бе изцяло обновен със средства на Община Сливен. Гост на официалното откриване тогава бе кметът Стефан Радев, който пожела на членовете и техните гости крепко здраве и много приятни емоции в новата обстановка.

Предишна ТОП ИЗМАМНИЦА ОТ СЛИВЕН Е ЗАЛОВЕНА ПРИ АКЦИЯ В КВ. „КЛУЦОХОР”
Следваща РАЙОННА ПРОКУРАТУРА-СЛИВЕН ЗАДЪРЖА ЗА СРОК ДО 72 ЧАСА Х.А., ОБВИНЕНА В ИЗМАМА ЗА 267 000 ЛЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

EFBET ЛИГА ПРЕДЛАГА РЕКЛАМА ПО СТЪЛБОВЕТЕ СРЕЩУ ИНВЕСТИЦИЯ ОТ 500 000 ЛЕВА ВЪВ ФК „СЛИВЕН“

Официалният спонсор на efbet Футболна лига иска да инвестира 500 000 лева  във Футболен клуб – „Сливен“, съобщиха от общинската администрация в Сливен. Предложението е за сключване на договор между

Новини Сливен

ОЩЕ ЕДИН СВЕТОФАР В СЛИВЕН Е С ИЗЦЯЛО ПОДМЕНЕНА СИГНАЛИЗАЦИЯ

Изцяло подменени са светофарните секции на кръстовището между булевардите „Стефан Стамболов“ и „Георги Данчев“. Дейностите включваха подмяна на лампите с нови LED-лампи и освежаване на металните конструкции с трикомпонентна боя.

Новини Сливен

ХОРАТА И КИЛИМИТЕ НА КОТЕЛ В ОЧАКВАНЕ НА СВОЯ ФЕСТИВАЛ

Днес в Котел за трета година врати отвори работилница за тъкане на открито. Събитието бе част от инициативата Световен ден на плетенето на открито и за поредна година срещна хора