КАЧУЛАТА ПОЛИЦАЙКА СЪБОРИ МЪЖ С УДАРИ ОТ КАРАТЕ
май 27, 2021 7478 Прегледи

КАЧУЛАТА ПОЛИЦАЙКА СЪБОРИ МЪЖ С УДАРИ ОТ КАРАТЕ

Жена с качулка на главата събори на земята мъж с няколко удара от спорта карате. Ударите бяха с крака и ръце. Въпросната дама се оказа полицайка, научи Sliveninfo. Екшънът се разигра малко преди 11 часа днес на паркинг северно от стадион „Хаджи Димитър“, по протежение на бул. „Георги Данчев“. Мъжът беше облечен като клошар. Двамата с въпросната дама разговаряха на висок глас, преди той да получи първите удари. На помощ на полицайката се отзова друг мъж, дошъл от къща на булеварда. Минути по-късно пристигна екип на полицията, който отведе падналия на земята човек.

Sliveninfo научи, че той е бил обявен за принудително въвеждане в психиатрия. В момента е настанен в болница. Причините за инцидента се изясняват.

Предишна СЛИВНАЛИЯ ИСКА ДА КУПИ ФАЛИРАЛАТА БОЛНИЦА В РАДНЕВО
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДНОВИ ЗОНА ЗА ОТДИХ, ЧАСТ ОТ ХАМАМ БАИР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БАЛ С МАСКИ В ДЕТСКА ЯСЛА № 3

За втора поредна година в Детска ясла №3 се проведе парад на приказните герои –   „Есенен карнавал – Бал с маски” .  Карнавалът премина с много игри, песни и танци. 

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 17.02.2020„г. (понеделник) до 16.00 ч. е прекъснато водоподаването в кварталите „Ново село“, „Българка“, „Сини камъни“ и

Новини Сливен

СТОЯН МАРКОВ: МНОГО СКОРО СЛИВЕН ЩЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКИ ТРАНСПОРТ

Интервю със Стоян Марков, заместник- кмет по икономическото развитие на Община Сливен Г-н Марков, голям е интересът към Интегрирания проект за градски транспорт на Сливен и пристигането на нови автобуси