КАЧУЛАТА ПОЛИЦАЙКА СЪБОРИ МЪЖ С УДАРИ ОТ КАРАТЕ
май 27, 2021 8014 Прегледи

КАЧУЛАТА ПОЛИЦАЙКА СЪБОРИ МЪЖ С УДАРИ ОТ КАРАТЕ

Жена с качулка на главата събори на земята мъж с няколко удара от спорта карате. Ударите бяха с крака и ръце. Въпросната дама се оказа полицайка, научи Sliveninfo. Екшънът се разигра малко преди 11 часа днес на паркинг северно от стадион „Хаджи Димитър“, по протежение на бул. „Георги Данчев“. Мъжът беше облечен като клошар. Двамата с въпросната дама разговаряха на висок глас, преди той да получи първите удари. На помощ на полицайката се отзова друг мъж, дошъл от къща на булеварда. Минути по-късно пристигна екип на полицията, който отведе падналия на земята човек.

Sliveninfo научи, че той е бил обявен за принудително въвеждане в психиатрия. В момента е настанен в болница. Причините за инцидента се изясняват.

Предишна СЛИВНАЛИЯ ИСКА ДА КУПИ ФАЛИРАЛАТА БОЛНИЦА В РАДНЕВО
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДНОВИ ЗОНА ЗА ОТДИХ, ЧАСТ ОТ ХАМАМ БАИР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОДМВР-СЛИВЕН: 911 НАРУШЕНИЯ НА СКОРОСТТА СА УСТАНОВЕНИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

В седмицата за контрол на скоростта на територията на ОДМВР-Сливен са установени 911 нарушения на скоростните режими. Акцията е по линия на TISPOL и се проведе от 1 до 7

Новини Сливен

32-ГОДИШНА ЖЕНА Е ЗАДЪРЖАНА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГРАБЕЖ В СЛИВЕН

32-годишна жена от пловдивско село е задържана  в РУ-Сливен за грабеж. На 22 февруари около 11,00 часа, на улица „Одрин“ в град Сливен, след като е използвала сила 32-годишната В.О.

Новини Сливен

АВТОЦЕНТЪР „КИА“ И „СИТРОЕН“ – СЛИВЕН ПОЖЕЛАВА ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН

Бъдете здрави, скъпи съграждани и жители на областта! Живот и здраве за медиците от Сливен и цяла България! Това е нашето най-важно послание преди предстоящите празници. Автоцентър „КИА“ и „Ситроен“-Сливен