КАТ-СЛИВЕН ХВАНА 112 НАРУШИТЕЛИ ЗА 1 ДЕН
януари 26, 2018 1394 Прегледи

КАТ-СЛИВЕН ХВАНА 112 НАРУШИТЕЛИ ЗА 1 ДЕН

112 констатирани нарушения, иззети шофьорски книжки и прекратени регистрации на автомобили са резултатите от операция по безопасност на движението на територията на РУ-Сливен. Акцията е осъществена на 25 януари по разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен, старши комисар Димитър Величков, с акцент малките населени места на територията на община Сливен. В нея са включени служители на РУ-Сливен-„Териториална полиция“, участъци „Надежда“,  „Запад“, „Петолъчка“, група „Охрана на обществения ред“ .

В хода на операцията са проверени 371 автомобила и 567 лица. Констатирани са 85 нарушения на Закона за движение по пътищата и 27 на Закона за българските лични документи. Съставени са 65 фиша и 20 акта за превишаване на скоростта, нередовни документи, неправоспособност, неизползване на обезопасотелните колани, застраховка Гражданска отговорност, неизправност на автомобилите и други. Иззето е едно свидетелство за управление  на МПС за неплатени глоби, прекратени са три регистрации на автомобили за нарушения на ЗДвП. Съставени са 27 акта по ЗБЛД.

Операциите на територията на РУ-Сливен са контрол на движението по пътищата и гарантиране безопасността на движението продължават.

Предишна ТРУП НА МЪЖ Е ОТКРИТ ПРИ ПОЖАР
Следваща СЪВЕТНИЦИ ПОИСКАХА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ДЕЙНОСТТА НА ЗАВОДА ЗА БИОГАЗ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАСИЛЕН КОНТРОЛ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ЗА ГАРАНТИРАНЕ БЕЗОПАСНОСТТА В ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ

В ОДМВР-Сливен е създадена организация за засилено полицейско присъствие и контрол с цел недопускане нарушаването на обществения ред на местата, свързани с масово събиране на хора по време на коледните

Новини Сливен

НАД 37 000 ЛЕВА СЪБРА ДАРИТЕЛСКИЯТ КРЪГ „ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ НА СЛИВЕН 2018“

Годишен Дарителски кръг „За по-добро бъдеще на Сливен 2018” на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”, се проведе на 5 декември в зала „Май”. Официални гости на събитието бяха Моника Писанкънева –

Новини Сливен

СЕКТОР „ПЪТНА ПОЛИЦИЯ“ – СЛИВЕН ЗАПОЧВА ЗАСИЛЕНИ ПРОВЕРКИ ЗА СКОРОСТ

От 16 до 22 април  Пътна полиция ще проведе специализирана полицейска операция за контрол на скоростта. Операцията е организирана по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL).

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 × 3 =