КАТЯ КОЛЕВА Е НОВИЯТ РАЙОНЕН ПРОКУРОР НА СЛИВЕН
май 12, 2021 3117 Прегледи

КАТЯ КОЛЕВА Е НОВИЯТ РАЙОНЕН ПРОКУРОР НА СЛИВЕН

Катя Колева е новият районен прокурор на Сливен, научи Sliveninfo. На днешното изслушване пред ВСС тя получи 10 гласа „За” и 0 „против”. Вторият кандидат Александър Добрев не успя да получи подкрепа.

Изненадващо на конкурса не се яви досегашният районен прокурор на Сливен Иван Иванов. Той си беше подал документите, но в последния момент направи писмен отказ.

Катя Колева беше зам.-районен прокурор до преди половин година, когато подаде оставка. Така днес тя се яви като редови обвинител.

В Районна прокуратура – Сливен работят общо 14 обвинители.

Предишна МЕДИЦИНСКИЯТ ФИЛИАЛ В СЛИВЕН ОБЯВЯВА НАЧАЛОТО НА КАНДИДАТСТУДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 Г.
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НИКОЛАЙ СИДЖИМОВ ЛИ? ПОЗНАВАМ ГО

„Ти нали си работила с Николай Сиджимов, кажи що за човек е“. След като това ми беше казано за трети път, реших, че най-добре е да напиша какво знам за

Новини Сливен

ПЛАМЪЦИ ДО ПЕТИЯ ЕТАЖ ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР В КВ. „СИНИ КАМЪНИ“

Пламъци, които достигнаха до петия етаж и опушени прозорци на шестия етаж. Това се случи по време на голям пожар в сливенския квартал „Сини камъни“, станал днес в късния следобед.

Новини Сливен

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ПО ПРОЕКТ „ТОПЪЛ ОБЯД“ ПО ВРЕМЕ НА COVID-19

В Община Твърдица стартира приемът на заявления за ползване на социална услуга „Осигуряване на топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19“. ЛИЦА, КОИТО МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ: Лица без доходи